Horoscop 22 noiembrie – SĂGETĂTOR – vă curtează nişte oameni de afaceri

Horoscop 22 noiembrie – o zi cu reuşite. O să descoperim în noi resurse nebănuite care ne pot ajuta să răsturnăm muncii şi-ar fi păcat să nu le accesăm.

SĂGETĂTOR
Vă curtează nişte oameni de afaceri ca să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce bani şi un plus de notorietate – şi trebuie văzut dacă e pe gustul vostru. Poate legalizaţi un act după mai multe încercări, că vă lipseau nişte dovezi, adeverinţe şi o să meargă totul ca uns.

CAPRICORN
O să vă descurcaţi frumos în cazul unor negocieri şi o să reglaţi situaţia încât să nu acceptaţi acele condiţii cu care nu sunteţi de acord. Dar să mai lăsaţi pe ici, pe colo, de la voi. Poate luaţi o sumă de bani despre care nu ştiaţi şi o să aveţi pentru nişte cheltuieli masive, poate aveţi un eveniment în familie.

VĂRSĂTOR
Se poate să vi se ceară ceva în plus de lucru la serviciu, să rămâneţi, eventual şi după program, poate or fi urgențe şi trebuie dat zor. Se poate să v-alegeţi o îndeletnicire de timp liber, ceva care să-i includă şi pe prieteni şi să vă detensionaţi cu ocazia asta.

PEŞTI
O problemă importantă de rezolvat, poate are legătură cu familia, cu o investiţie pe care vreţi s-o faceţi, dar trebuia – musai – să fie de acord şi ai voştri. O să vă ia prin surprindere vizita cuiva care poate fi începutul unei relaţii care vă poate completa frumos.

BERBEC
Se poate să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională care vă promite succes dac-o să vă ţineţi de treabă până la capăt, că aveţi o agendă încărcată. Relaţia de cuplu are urcuşuri şi coborâşuri dar o să știți cum echilibraţi situaţia din mers.

TAUR
Se poate să mai luaţi ceva în plus de lucru, o colaborare c-aveţi nevoie pentru cheltuielile suplimentare şi o să reuşiţi să vă echilibraţi din punct de vedere financiar. O veste bună, o invitaţie în oraş şi o să vă bucuraţi de o atmosferă şi o companie plăcută.

GEMENI
Aveţi planuri mari în sfera profesională şi o să daţi lovitura în afaceri, dacă o să investiţi timp, energie şi pasiune ca să vă dezvoltaţi. E cineva care va scoate la plimbare şi poate aveţi ceva important de discutat şi de luat decizii.

RAC
O să vă străduiţi să fiţi ceva mai economi în perioada asta ca o s-aveţi cheltuieli mari, diverse evenimente în familie, vreţi să mai şi plecaţi pe undeva Se pot schimba multe în bine şi să faceţi un salt calitativ, să străluciţi în carieră, să fiţi numărul unu.

LEU
Se poate să vă descoperiţi o pasiune, ceva care să vă elibereze de stres, de neplăceri şi să vă meargă mai bine în relaţia de cuplu dacă o să scăpaţi de tensiuni. Vi se face o ofertă de colaborare, dar trebuie văzut dacă timpul vă permite că sunteţi prinşi cu multe alte treburi în perioada asta.

FECIOARĂ
O să faceţi rost de o finanţare ca să vă puteţi termina proiectele, să vă puteţi apuca de altele noi, că vă doriţi mai mult de-atât. Tot insistă cineva să vă încercaţi şansele într-o relaţie şi faceţi echipa, că păreţi compatibili. Daţi-i un răspuns.

BALANŢĂ
Poate vi se oferă şi vouă un surplus financiar, o recompensă după multă muncă şi o să vă fie mai uşor să vă continuaţi treabă dacă vă simţiţi apreciaţi. Poate le acordaţi un timp suplimentar copiilor că să-i duceţi la nişte cursuri, speciale, la o sală de sport, sau în parc.

SCORPION
O să recuperaţi nişte bani poate şi pentru c-aţi făcut presiuni şi n-aţi renunţat la drepturile voastre că sunteţi perseverenţi. Poate vă luaţi o casă, ori vă luaţi altă maşină – în funcţie de bani, şi dacă nu v-ajung poate recurgeţi la un împrumut.