Horoscop 28 septembrie – PEŞTI – o să primiţi confirmări, mai vin şi bani din urmă

Horoscop 28 septembrie – o zi cu veşti bune. O să ne bucurăm de o stare de graţie, chiar şi fără motiv, dar ceva confirmări de bine o să primim.

BALANŢĂ
O să vă daţi întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vedeţi ce se întâmplă în relaţia de cuplu, există comunicare, armonie. Aveţi idei, strategii pe care le puteţi pune în practică şi o să apară şi succesul, cât de curând.

SCORPION
Aţi tot amânat mersul la doctor şi nu se poate să lăsaţi netratată o afecţiune, sau să vă fi făcut, acele analize anuale, ca să ştiţi cum staţi. Se pare că v-a venit şi vouă inima la loc şi e linişte şi pace în relaţie, aţi depăşit acel episod de gelozie şi v-aţi reconfigurat.

SĂGETĂTOR
Întrevedere cu cineva care s-ar putea să aibă nevoie de un sfat, de o mână de ajutor, şi n-o să vă fie deloc greu să vă implicați în ce are omul nevoie. O să vă grupaţi în jurul unui lider, poate fi o fundaţie care le vine în ajutor unor persoane aflate în impas.

CAPRICORN
Vi se pot plăti nişte ore suplimentare, să fiţi propuşi pentru o funcţie şi să vă asumaţi noile responsabilităţi, deloc puţine şi pe termen lung. O să vă descurcaţi cu banii, vă plătiţi dările şi cu ce va rămâne le faceţi surpriză alor voştri.

VĂRSĂTOR
Relaţia de suflet are un plus de culoare, prospeţime poate sunteţi la început de drum unii dintre voi şi vă bucuraţi de o bună înţelegere. O să puteţi încropi o colaborare şi s-o păstraţi în măsură timpului disponibil, după care mai vedeţi.

PEŞTI
O să primiţi confirmări, mai vin şi bani din urmă, o să fie o reglare financiară şi o să vă permiteţi şi acele lucruri pe care până acum le-aţi tot tăiat de pe listă. O veste bună, o invitaţie la o zi de naştere, sau se căsătoresc nişte prieteni, rude şi o să fie o atmosferă festivă.

BERBEC
Sunt de tranşat nişte aspecte legate de un contract şi o să vă puneţi toată ingeniozitatea la bătaie ca să redactaţi că lumea contractul, să nu ieşiţi în pierdere. O reuşită, vi se dă undă verde să vă mutaţi la alt serviciu, dacă asta vă doriţi, sau să plecaţi câteva zile pe undeva.

TAUR
O să faceţi o schimbare, să vă apucaţi de nişte studii, să urcaţi într-un clasament și să fie o upgradare în plan financiar. Vi se dă mâna liberă să lucraţi ceva care să fie pe gustul vostru şi să v-aducă bani frumoşi.

GEMENI
Apare cineva care vă stârneşte interesul şi o să vă doriţi o relaţie de cuplu dacă n-aveţi pe nimeni, că e animaţie în sfera sentimentală. O să vă îngrijiţi şi de voi, să vă menţineţi un tonus ridicat, să faceţi ca şi cei din jur să se simtă bine.

RAC
O reuşită în sfera domestică, poate creaţi un alt confort acasă, şi or să se simtă cât se poate de bine ai voştri – poate chiar vă mutaţi. Poate şi-aduc aminte şefii să vă semneze o cerere, să vă acorde un plus salarial, o învoire, ceva de care aveţi mare nevoie.

LEU
O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care vă iubeşte, dar a fost absentă, o vreme, persoană şi o să vă reconstruiţi, frumos, relaţia. O să aveţi un rol important în cadrul unui grup şi o să vă creaţi noi relaţii, vi se deschid nişte oportunităţi în plan social.

FECIOARĂ
Se poate să vă încânte cineva cu o ofertă de colaborare şi să vă convină, c-aveţi nevoie de un supliment salarial care să vă completeze bugetul. Aţi putea prelungi un contract şi să aveţi o garanţie financiară, deşi aţi mai putea lucra şi în particular, s-aveţi o colaborare.