Ion Chicu: PAS este o grupare criminală …

Ex-premierul, Ion Chicu, declară că “PAS este o grupare criminală, condusă de ipocrita aceasta coruptă și protejată de străini”, scrie ex-premierul, Ion Chicu despre șantajul Maiei Sandu în adresa cetățenilor, care ar putea rămânea fără finanțare bugetară “dacă vor alege reprezentanți ai grupărilor criminale”. 

Potrivit lui Chicu, de ce după 3 ani de mandat de Președinte al țării, care conduce la direct SIS-ul și indirect toate organele de forță, “grupările criminale” mai pot participa la alegeri?

Răspunsul este la suprafață – pentru că însăși PAS este o grupare criminală, condusă de ipocrita aceasta coruptă și protejată de străini. PAS a delegat în toate instituțiile statului criminali. Cât face doar delegarea criminalului PAS-ist în Consiliul Superior al Magistraturii, depistată zilele trecute, susține Ion Chicu, liderul PDCM.

Evident, în lipsa unor decizii ale organelor abilitate ale statului în privința oricărui candidat la alegeri, declarațiile acestei individe constituie o gravă încălcare a legislației, fapt pentru care ar trebui să poarte răspundere penală. În general, la emisiunea de aseară, cetățenii țării au avut o ocazie în plus să înțeleagă dramatismul situației în care s-a pomenit țara după 2 ani de guvernare a grupării criminale PAS, mai notează Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.