Femeile din cadrul PDCM își propun o campanie electorală corectă, bazată pe programe electorale întemeiate și realizabile

La Chișinău a avut loc Forumul Femeilor din cadrul PDCM – candidate la funcții elective în APL de nivelul 1 și 2 la alegerile locale din 5 noiembrie 2023, din partea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei. 

Peste 130 reprezentante ale organizațiilor teritoriale și primare PDCM din țară s-au reunit la Chișinău pentru a discuta despre implicarea femeilor în politică pentru a schimba lucrurile spre bine în țară, despre tactica și strategia PDCM în aceste alegeri, despre importanța mobilizării oamenilor pentru o participare activă la acest scrutin crucial pentru viitorul țării.

Femeile dețin în jur de 50% în listele de candidați ai PDCM pentru funcțiile de consilieri locali și circa 45% pentru funcția de primar. 

În cadrul luărilor de cuvânt, candidatele din partea PDCM și-au manifestat determinarea de a desfășura o campanie electorală corectă, bazată pe  programe electorale întemeiate și realizabile, fără populism și atac asupra concurenților electorali. Fapt, la care au îndemnat și alte partide politice și concurenți electorali.

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei va participa la acest scrutin electoral în marea majoritate a raioanelor țării, înaintând la funcțiile de primar și consilieri locali cei mai destoinici și profesioniști candidați.