Iurie Mărgineanu: Mai are cineva dubii că sistemul judecătoresc este capturat?

Avocatul și profesorul universitar, Iurie Mărgineanu, consideră că tot acest spectacol bine dirijat, cu “reformarea justiției”, cu această comisie chipurile de prevetting, cu vettindul care urmează, sunt doar unele elementele, dintr-un plan general, bine organizat, de capturare a justiției”, scrie avocatul Iurie Mărgineanu.

“Spuneam anterior, că din informațiile, printre specialiștii din domeniu, se vehiculează că, comisia prevetting a avut listele persoanelor, care sunt “oameni buni” și asta acum este vizibil. Mai are cineva dubii că sistemul judecătoresc este capturat?”, mai scrie avocatul.

Iurie Mărgineanu declară că spațiu mediatic este bulversat cu membru, care proaspăt a trecut prin ce mai “cinstită și obiectivă” Comisie prevetting.

Desigur, sa început un linșaj mediatic și nu numai. Chiar și membri CSM îi cer demisia….

Îmi imaginezi prin ce calvar trece familia acestuia. Însă, vreu să spun că, nu este el de vină, nici soția acestuia….

Totodată, proaspătului membru CSM, vreau săi spun, semnarea declarației pe propria răspundere, despre prezența sau lipsa dosarului penal, atunci componența art.352/1 CP RM, este garantat. Dacă nu cunoști, citește atent dispoziția acestuia.

Am menționat nu odată public despre faptul că actuala guvernare a uzurpat toate ramurile puterii în stat, în special cea judecătorească. Plasarea persoanelor comode (ONG-iști colorați politic, simpatizanți, lingăi de tot felul, inclusiv membri de partid activi și pasivi) și docile în CSM, credeți că sa făcut întâmplător.

Desigur că NU!!

Tot acest spectacol bine dirijat, cu “reformarea justiției”, cu această comisie chipurile de prevetting, cu vettindul care urmează, sunt doar unele elementele, dintr-un plan general, bine organizat, de capturare a justiției.

Spuneam anterior, că din informațiile, printre specialiștii din domeniu, se vehiculează că, comisia prevetting a avut listele persoanelor, care sunt “oameni buni” și asta acum este vizibil.

Mai are cineva dubii despre faptul prezenței elementelor de organizare și dirijare a acestei pseudo reforme?

Mai are cineva dubii că sistemul judecătoresc este capturat?, se întreabă avocatul și profesorul universitar, Iurie Mărgineanu.