PDCM: Criza umanitară are autori – guvernarea PAS în frunte cu Președinta Maia Sandu

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) face un Apel către cetățenii Republicii Moldova, către guvernare și partenerii externi! E timpul stopării degradării și destrămării Moldovei!

În ultimii 2 ani Republica Moldova a fost indusă într-o criză gravă multidimensională – economică, financiară, inflaționistă, demografică și socială. O criză care s-a transformat într-o criză umanitară, pentru întreaga populație a țării, afectând pe fiecare. Această criză umanitară are autori – guvernarea PAS în frunte cu Președinta Maia Sandu, se spune într-o rezoluție a PDCM.

În toți cei 32 de ani de independență, Moldova nu a fost niciodată atât de asuprită, atât de slăbită și atât de îngenuncheată. Cu această guvernare a început un nou val masiv de migrație a cetățenilor țării.

Rezultatele scrutinului din această toamnă vor fi de importanță națională.

Aceste alegeri, fără nicio exagerare, sunt despre existența țării. Campania electorală va semăna mai mult cu un război ostil, decât cu o competiție de idei și proiecte, pentru că guvernanții nu au idei și proiecte – ei vor doar putere.

Echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei merge în aceste alegeri împreună cu toți alegătorii pentru a scăpa Moldova de incompetență și indecență, de corupție și sărăcie. Mergem să scăpăm Moldovă de tirania Maiei Sandu și a incompetenței PAS, se mai spune în rezoluție.

Textul integral al REZOLUȚIEI îl găsiți pe pagina oficială a partidului www.pdcm.md