Alexei Lungu: Cu sprijinul întregii echipe, continuăm să implementăm cu succes proiecte de infrastructură

Alexei Lungu, liderul partidului „Șansă” și primar interimar al municipiului Orhei a inaugurat trei străzi în Orhei

Orheiul continuă să devină mai frumos și mai confortabil pentru locuitori. Acesta este un merit considerabil al primarului interimar Alexei Lungu. De această dată, au fost inaugurate străzile: Păcii, Haiducul Bujor și Kogălniceanu în sectorul Nordic al municipiului, ceea ce a devenit un pas important pentru în direcția îmbunătățirii infrastructurii orașului.

Strada Păcii, cu o lungime de 225 metri a fost asfaltată. Aici sunt 18 gospodării. Strada Haiducul Bujor este puțin mai scurtă, aici sunt 14 case. Asfaltul a apărut și pe strada Mihail Kogălniceanu. Aici sunt 20 de case. Asfaltul a apărut și pe strada Mihail Kogălniceanu.

Proiectele de infrastructură sunt foarte importante pentru municipalitate. Autoritățile le vor continua, a spus primarul interimar de Orhei, Alexei Lungu. El a vorbit cu locuitorii la ceremonia de deschidere a străzilor după renovare.

”Toate proiectele noastre lansate vor fi cu succes finalizate. Tindem să facem municipiul Orhei mai bun și mai prosper. Orheiul devine tot mai demn de titlul de Capitală a țării noastre. Mă bucur sincer pentru locuitorii acestor străzi, deoarece în Chișinău, în curtea mea, nu există așa drumuri. Sunteți, cu siguranță, norocoși. Deși, fiecare dintre Dumneavoastră merită așa drumuri bune. Ați investit mult efort și muncă în dezvoltarea orașului nostru, aveți copii și nepoți care merită o infrastructură rutieră confortabilă și o calitate înaltă a vieții”, a declarat la ceremonia de inaugurare primarul interimar, Alexei Lungu.

Deputatul Parlamentului și vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a subliniat că îmbunătățirea infrastructurii și implementarea proiectelor bune pentru orheieni vor continua în diferite sectoare ale municipiului.

Deputatul și vicepreședintele partidului „Șor” Marina Tauber și-a exprimat bucuria deosebită în urma întâlnirii pe care a avut-o cu locuitorii și a subliniat că proiectele pentru cetățeni vor continua în diferite sectoare ale municipiului.

„Mă bucur să vă văd și să urmăresc rezultatele muncii noastre comune. Acum puteți să vă deplasați pe străzi asfaltate și curate, iar bucuria copiilor, care pot să se plimbe cu bicicletele și rolele, cu adevărat, ne inspiră. Ne bucură și faptul că Orheiul nostru devine mai frumos și mai dezvoltat în fiecare zi. Ne mândrim cu toate realizările orașului: infrastructura îmbunătățită, transportul accesibil, parcul de distracții, proiectele sociale și multe altele. Promitem să lucrăm pentru binele Dumneavoastră și dezvoltarea Orheiului. Proiectele frumoase vor continua. Dumneavoastră meritați o viață mai bună, pe care noi v-o garantăm”, a subliniat Marina Tauber.

Viceprimarul municipiului Orhei și reprezentantul Partidului „ȘOR”, Cristina Cojocari, a remarcat profesionalismul echipei și dedicația față de munca realizată.

„Munca îl înnobilează pe om, mai ales dacă are capacități și experiență. Deja al optulea an consecutiv lucrăm la cel mai înalt nivel, și eu mă mândresc cu echipa noastră profesionistă. Suntem gata să facem tot posibilul pentru locuitorii noștri. Apreciem încrederea Dumneavoastră, care ne motivează să muncim și mai asiduu și să continuăm proiectele de infrastructură în toate sectoarele. Suntem recunoscători față de toți cei care au fost implicați în lucrările de construcție”, a remarcat Cristina Cojocari.

Din 2015, conducerea municipiului Orhei a fost preluată de Ilan Șor. De atunci, peste 90% din infrastructură a fost cu succes modernizată. Săptămânal, sunt inaugurate noi proiecte în oraș și în raionul Orhei.