Fratele vitreg îl numește pe Barack Obama ”un șarpe prefăcut, care și-a vândut sufletul diavolului”

Fostul președinte Barack Obama nu mai este în funcție, dar disprețul pe care fratele său vitreg Malik Obama l-a simțit față de el în timpul celor două mandate ale sale a rămas … același.

Autoproclamatul republican a reaprins interesul pentru resentimentele pe care le nutrește față de Barack după ce a lansat o serie de mesaje pe Twitter în care și-a atacat fratele.

El a început pe 13 august, când a scris: “Eu și un șarpe prefăcut (președintele Barack Obama) când era un nimeni”, împreună cu o fotografie veche cu ei în haine kenyene.

A doua zi, el a comentat la aceeași postare: ”Înainte de a deveni un SNOB”.

Iată și alte mesaje ale fratelui vitreg al lui Barack Obama, pe X, fostul Twitter:

-► “Am vrut doar să fiu fratele mai mare al șarpelui prefăcut (președintele Barack Obama), dar el m-a respins. El (președintele Barack Obama) este fals ca un șarpe și este un TRĂDĂTOR”.

-► “ȘI-A VÂNDUT SUFLETUL DIAVOLULUI”.

Cineva de pe rețeaua de socializare a concluzionat că ruptura dintre ei a fost un produs secundar al geloziei:

“Gelozie, pur și simplu gelozie veche. @BarackObama și-a căutat familia după ce și-a pierdut tatăl. A găsit iubire, dar și o pânză încâlcită. Erau unul pentru celălalt cei mai buni oameni ai celuilalt. Eu speculez că a așteptat prea mult de la fratele său, poate că i s-au împrumutat bani pentru un plan aiurea & a fost tăiat.”

Imagine

O altă persoană i-a spus lui Malik: “Ești doar un ratat, încercând să te folosești de numele LEGENDARULUI Barack Obama pentru a-ți vinde cartea”.

Când un alt utilizator de X (Twitter) s-a oferit să ajute la facilitarea unei reconcilieri, Malik a răspuns: “Tipul ăsta se crede DUMNEZEU. Credeți-mă că am încercat!”

Bărbații, care au un tată comun, Barack H. Obama Sr., au fost cândva apropiați, potrivit unui reportaj GQ din 2013 despre Malik, citat de Atlanta BlackStar.

Trei ani mai târziu, a avut loc o schimbare. Barack a fost șef de stat din ianuarie 2009, când a fost învestit, până în ianuarie 2017, când Donald Trump a devenit președinte.

În 2016, Malik i-a declarat lui Sean Hannity de la Fox că s-a bucurat de o relație bună cu fratele său mai mic până când acesta a fost ales președinte. El a vorbit de dificultățile de comunicare și imposibilitatea de a-l suna.

Cu toate acestea, el a recunoscut, de asemenea, că a fost invitat la Casa Albă cel puțin o dată în fiecare an.

“Înainte să candideze, era prietenul tuturor. Cred că acea funcție l-a schimbat”, a spus Malik, în timp ce susținea că Barack a fost aspirat “în matrice”.

În continuare, el și-a exprimat dezamăgirea față de presupusa lipsă de umilință a fostului președinte.

În acel interviu, Malik și-a declarat, de asemenea, votul pentru Trump. La acea vreme, candidatul republican făcea campanie împotriva fostului secretar de stat Hillary Clinton.

Una dintre strategiile lui Trump pentru a obține reacții nete a fost aceea de a obține sprijinul celor care se opuneau detractorilor săi.

Malik s-a numărat printre cei pe care Trump i-a invitat la ultima sa dezbatere prezidențială din Las Vegas, în luna octombrie a aceluiași an. Kenyanul nativ a participat.

Sprijinul său pentru politicianul căzut în dizgrație a rămas și acum, când Trump încearcă să fie reales la alegerile din 2024.