Mark Zuckerberg spune că Elon Musk nu este serios în privinţa luptei în cuşcă

Mark Zuckerberg anunţă a renunţat la o lupta în cuşcă cu Elon Musk, el precizând, într-un mesaj postat în social media, că şeful Tesla “nu este serios”.

Miliardarii rivali au convenit aparent în iunie să se lupte, când Musk a scris pe Twitter că este “gata pentru o luptă în cuşcă”.

Zuckerberg, care conduce Facebook şi Instagram, a făcut o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, replicând “trimite-mi adresa”.

Cu toate acestea, duminică, el a transmis pe platforma de socializare Threads: “Cred că putem fi cu toţii de acord că Elon nu este serios şi că este timpul să mergem mai departe. Am oferit o dată reală. Dana White (şeful UFC) s-a oferit să facă din asta o competiţie legitimă în scop caritabil. Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operaţie, iar acum cere să facă o rundă de antrenament în curtea mea în schimb. Dacă Elon devine vreodată serios în privinţa unei date reale şi a unui eveniment oficial, ştie unde să mă găsească. În caz contrar, este momentul să mergem mai departe. Mă voi concentra să înfrunt oameni care iau acest sport în serios.”

Musk, proprietarul Twitter, pe care a redenumit-o X, a părut să sugereze că lupta va avea loc într-o “locaţie epică” din Italia.

El a prezentat opţiunile de streaming şi un cadru antic pentru evenimentul propus, susţinând că a vorbit cu prim-ministrul italian, Giorgia Meloni.

Tensiunile au fost mari între companiile celor doi miliardari, după lansarea în iulie a aplicaţiei Threads, o aplicaţie de conversaţie bazată pe text, de către Meta a lui Zuckerberg. Twitter i-a trimis o notificare lui Zuckerberg după lansare, afirmând că Meta şi-a însuşit “în mod ilegal secretele comerciale şi alte proprietăţi intelectuale ale Twitter”.

Zuckerberg este antrenat în arte marţiale mixte, el postând despre faptul că a încheiat primul său turneu de jiu jitsu la începutul acestui an.

Musk a declarat săptămâna trecută că se antrenează pentru luptă ridicând greutăţi. El a scris pe X: “Nu am timp să mă antrenez, aşa că le aduc la serviciu”.