Horoscop 13 august – CAPRICORN – O apariţie – surpriză, vă scoate cineva din oala cu melancolie

Horoscop 13 august – Ştim de ce acte de generozitate suntem în stare şi asta ne face puternici, ne dă încredere în noi, creşte stima de sine.

LEU
O să puteţi repara o relaţie care v-a făcut fericiţi, o vreme, dar au intervenit pe parcurs nişte factori perturbatori şi s-a pierdut vibe-ul. Poate-l refaceţi. O să vă puteţi deplasa spre o staţiune de agrement şi să lăsaţi deoparte grijile, oboseala, ca să fiţi în formă, să vă revigoraţi.

FECIOARĂ
Poate reluaţi o preocupare deconectantă, vreun sport de agrement, ori o fi o reuniune cu prietenii ca să vă recăpătaţi buna dispoziţie. Poate plecaţi într-o excursie, cu trenul, cu vaporul, pare să fie ceva inedit, poate vă plimbaţi cu hidrobicicleta la mare, sau pe un lac.

BALANŢA
O invitaţie la o zi de naştere, sau de căsătorie, şi o să revedeţi prieteni pe care nu i-aţi mai întâlnit cine ştie de când, şi o să vă consolidaţi relaţiile. O întâlnire – de suflet, poate fi o cină romantică şi o să vă faceţi mărturisiri, jurăminte de credinţă.

SCORPION
E momentul adevărului! O să fiţi sinceri cu partenerul de cuplu şi o să afle care vă sunt sentimentele şi ce sunteţi dispuşi să faceţi pentru el. Revin acei prieteni cu care ieşeaţi pe la evenimente şi o să vă faceţi program de timp liber – dacă nu plecaţi

SĂGETĂTOR
Cineva căruia i-oţi fi promis că-i faceţi o vizită vă dă un reminder ca să nu uitaţi să treceţi pe acolo, că sunt chestiuni serioase de luat în discuţie. E posibil să-ntâlniţi pe cineva la drum şi să vi se pară potrivită pentru o relaţie, persoană. Rămâne de văzut dacă da, sau nu!

CAPRICORN
O apariţie – surpriză, vă scoate cineva din oala cu melancolie şi o să vă simţiţi în al nouălea cer, că poate vă îndrăgostiţi şi n-o să mai ştiţi pe ce lume sunteţi. O să primiţi o invitaţie la masă, poate e un eveniment festiv, sau o cină în doi, un tete a tete.

VĂRSĂTOR
Poate vă duceţi la o ceremonie religioasă, e un party la care o s-ajungeţi şi voi, chiar dac-o să trebuiască să rulaţi pe autostradă, că e în alt oraş. Se poate să recuperaţi nişte bani, e cineva care avea să vă dea înapoi o datorie şi o să aveţi de cheltuială, să ieşiţi la masă cu prietenii.

PEŞTI
O veste bună de la cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă convingă, poate chiar azi, să vă implicaţi într-o colaborare care se va bucura de succes. Se pare că v-a răzbit dorul de cineva şi o să faceţi drum la malul mării, la munte, acolo unde v-aşteaptă.

BERBEC
Sunt câteva evenimente prin oraş şi o să le treceţi în revistă, că sunt prieteni cu care vreţi să schimbaţi o vorbă, după ce nu v-aţi mai văzut de un car de ani.

TAUR
Poate aveţi de sărbătorit în familie şi o să pregătiţi nişte delicatese ca să-i chemaţi pe fraţi, surori, pe prieteni, la un suc, o îngheţată. O să le faceţi pe plac celor mici şi o să-i duceţi să facă o baie în mare, sau la piscină, îi duceţi într-un parc acvatic.

GEMENI
Din banii strânşi o să scoateţi să luaţi un cadou pentru cei la care vă duceţi în vizită şi s-aveţi de drum, că poate plecaţi mai departe de casă. O ieşire cu prietenii, într-o staţiune turistică s-ar putea să depăşească bugetul alocat, dar mai aveţi ceva rezerve din colaborări.

RAC
E un eveniment în familie şi o s-aveţi nişte invitaţi, chit că ieşiţi cu ei la o piscină, să vă răcoriţi, c-aveţi nevoie şi de spaţiu de manevră. Se poate să primiţi un cadou, poate fi o zi specială pentru voi dar nu neapărat, cineva care vă iubeşte şi vine cu un cadou.