VIDEO: Așa arată o casă de 138 de milioane de dolari. Cine a cumpărat-o?

Copper Beech Farm, o proprietate situată pe o peninsulă privată din orașul Greenwich (Connecticut), s-a vândut pentru 138,83 milioane de dolari, stabilind un record pentru cea mai scumpă casă vândută vreodată în acest stat.

Proprietatea, care a deținut cândva titlul de cea mai scumpă casă din SUA, se află pe o peninsulă privată şi se întinde pe o suprafață de 20 de hectare. Copper Beech Farm este de un lux imaginabil.

Cumpărătorul misterios a achiziționat una dintre cele mai scumpe case din SUA la preţul de 138 de milioane de dolari. Situată în statul american Connecticut, proprietatea a devenit cea mai scumpă tranzacție înregistrată în acest stat și una dintre cele mai mari din SUA.

S-a vândut una dintre cele mai scumpe case din SUA

Vânzarea este, de asemenea, una dintre cele mai mari la nivel național. Cea mai scumpă locuință vândută vreodată în Statele Unite este un apartament situat lângă Central Park, în New York, achiziționat cu aproximativ 240 de milioane de dolari de miliardarul Kenneth Griffin.

Cumpărătorul proprietății din Greenwich a dorit să-și păstreze identitatea secretă, au spus agenții imobiliari. Numită inițial Kincraig, proprietatea datează din anii 1890 și a fost odată deținută de celebra familie Lauder Greenway.

Interioarele sunt evidențiate de amenajări originale de calitate exemplară, cum ar fi lambriuri de stejar, frize din ipsos, șeminee frumoase și tavane foarte înalte. Cu vedere la apă din aproape toate camerele, casa este concepută pentru a profita la maximum de decorul spectaculos.

Conacul are un rafinament aristocratic

Mai mul, reședința principală este un conac renascentist francez de aproximativ 13.500 de metri pătrați, cu opt dormitoare. Casa cu patru etaje a fost recent restaurată și are nouă șeminee, o terasă la etaj și două ziduri de piatră care flanchează intrarea.

Livingul comunică cu o seră, iar sala de mese este decorată cu lambriu din lemn de stejar. Proprietatea are și alte clădiri adiacente (o căsuță cu trei dormitoare și o căsuță cu două dormitoare), două plaje private, un teren de tenis, o piscină în aer liber încălzită și un centru spa.

„Oportunitatea de a cumpăra o reședință de acest calibru înalt este o adevărată raritate. A fost onoarea noastră să fim însărcinați să reprezentăm o astfel de proprietate istorică fără egal pe una dintre cele mai râvnite piețe”, a dclarat un reprezentant al agenţiei Sotheby’s International Realty, informează wsaz.com.