Marina Tauber: Echipa lui Ilan Șor și un management eficient pot scoate municipiul Bălți din colaps

Așa cum a promis, deputata Marina Tauber a plecat la Bălți, imediat ce instanța i-a anulat restricția de a părăsi orașul Chișinău. În capitala de nord a țării, politicianul a fost întâmpinat cu bucurie de către localnici.

Revederea a fost emoționantă și a fost însoțită de îmbrățișări și discuții de suflet.

„Am trăit multe emoții pozitive și bucurie astăzi! Desigur, abia aștept să mă plimb prin oraș, să comunic cu oamenii de care mi-a fost foarte dor! Dar astăzi, în primul rând, am avut mai multe întâlniri cu echipa noastră, pentru a afla din prima sursă și în detalii despre situația din Bălți, pentru a contura un plan de acțiune rapid și activ. Bineînțeles, am fost foarte bucuroasă să-mi revăd colegii dragi din municipiul Bălți, să-i îmbrățișez și să am o discuție de suflet!”, și-a împărtășit bucuria politicianul pe rețelele de socializare.

Potrivit Marinei Tauber, un management eficient al crizei, care poate fi asigurat profesionist doar de echipa lui Ilan Șor, poate scoate capitala de nord a Moldovei din situația teribilă în care se află, din cauza managementului defectuos și populismului autorităților locale.

O altă ieșire a orașului din colaps, în afară de echipa lui Ilan Șor și a managementul nostru eficient împotriva crizei, cum nu a fost, așa și nu este. Aceasta înseamnă că nu-i putem dezamăgi pe bălțeni, și împreună (sortiți să avem succes și victorie) vom învinge pe 5 noiembrie!”, a subliniat Marina Tauber.

Deputatul a spus că întâlnirile locale și peste tot în municipiul Bălți vor continua. Marina Tauber le-a mulțumit bălțenilor pentru energia pozitivă și încredere.