Horoscop 2 august – zodia pentru care vin de undeva niște bani

Horoscop 2 august – o zi cu surprize. O să ne bucurăm de prezenţa cuiva care a lipsit o vreme din viaţa noastră şi o să ne petrecem un timp – de calitate – împreună.

LEU
Vă daţi interesul să dezamorsaţi un conflict, şi poate fi şi pe linie profesională, o odată rezolvată problema poate semnaţi un contract care v-ar aduce câştiguri frumuşele. O să vă bucuraţi de intervenția promptă a cuiva care vă apreciază şi-nţelege prin ce treceţi.

FECIOARĂ
O reuşită în planul legalizărilor, vi se dă ok-ul pentru studii, sau poate ca să plecaţi în lume să lucraţi ori să vă căsătoriţi, poate vă luaţi viza. Eposibil să treacă pe la voi cineva diseară şi să aflaţi veşti bune, că sunteţi invitaţi undeva în vacanţă, sau doar în weekend.

BALANŢA
Se rezolvă problema banilor pentru o casă, ori pentru o maşină – un împrumut bancar. Vedeţi cum gestionaţi situaţia că poate plecaţi în concediu. Şi-atunci lăsaţi pentru după. V-aţi eschivat de la mersul la doctor şi poate n-o să mai aveţi încotro – o să vă duceţi la un consult.

SCORPION
Se poate să vi se facă o ofertă de afaceri şi să vă consultaţi agenda profesională să vedeţi cum staţi şi să vă interesaţi şi care ar fi profitul. E cineva care vrea să fiţi împreună şi să vă armonizaţi că simte un potenţial de relaţie

SĂGETĂTOR
O să vă invite cineva prin ţară, sau prin lume, ca să petreceţi câteva zile agreabile, să uitaţi de griji, de muncă, de şcoală, şi de alte neajunsuri. Se poate să vi se plătească orele suplimentare, ori un volum mare de muncă c-a fost o perioadă supraîncărcată

CAPRICORN
Vin de undeva nişte bani şi o să vă scotiți resursele financiare ca să mai faceţi câte ceva pentru casa şi să vă duceţi şi-ntr-un concediu ca să vă destindeţi. O s-apară cineva care o să corespundă preferinţelor voastre şi să vă doriţi o relaţie c-aveţi nevoie de un partener de cuplu.

VĂRSĂTOR
O să primiţi un soi de recompensă pentru ce aţi lucrat, câteva zile libere, un voucher de vacanţă, ori altceva care să fie stimulativ pentru mai departe. Vi se împlinesc nişte aşteptări şi o să puteţi pleca acolo unde v-aţi programat mai de mult şi o să fie o mulţumire sufletească.

PEŞTI
Se conturează un alt traseu profesional şi păreţi pregătiţi pentru o nouă provocare că simţeaţi nevoia de ceva nou care să vă dea frisoane în sfera asta profesională. Se poate să-ntâlniţi o persoană de care să vă îndrăgostiţi dacă sunteţi în căutarea cuiva care să vă completeze sufleteşte.

BERBEC
O să trebuiască să accesaţi bugetul de rezervă că să cumpăraţi ce e nevoie pentru casa, ori poate maşina trebuie dusă în service ca să puteți pleca în concediu şi costă. O să primiţi o invitaţie la un eveniment monden, o gală, un spectacol şi o să fie şi cu contribuţie din partea voastră.

TAUR
O reuşită! Aflaţi cu ce sentimente vine spre voi cineva de la care aşteptaţi de multă vreme un semn de viaţă, o decizie care să vă includă şi pe voi, ca să fiţi un cuplu. Vine cineva pe la voi, vă scoate în oraş poate, dacă nu sunteţi prea obosiţi şi o să fie o bună comunicare la toate nivelele

GEMENI
Vi se fac oferte de lucru şi cât timp sunteţi în concediu răsfoiţi lista joburilor să vedeţi care vi s-ar potrivi, că nişte bani în plus nu v-ar strica. Se poate să organizaţi o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi o să vă simţiţi cât se poate de bine înconjuraţi de familie şi de prieteni.

RAC
Se poate să întâlniţi pe cineva cu care să fie pe lungimea voastră de undă şi să se lege o relaţie care să vă completeze frumos şi să rămâneţi împreună, dacă n-aveţi pe nimeni. Se adună bani în cont şi dacă mai prindeţi şi o colaborare o să fie o garanţie că n-o să rămâneţi în pană de bani.