Ion Chicu: Candidatul la funcția de Președinte al Republicii Moldova ar urma să fie unul fără apartenență politică

Ion Chicu susține că de câteva luni discut cu mai mulți lideri politici, dar și cu oameni neafiliați politic, despre necesitatea identificării unui candidat unic la funcția de Președinte al Republicii Moldova la alegerile din anul viitor.

Potrivit lui Ion Chicu, acest candidat ar urma să fie unul fără apartenență politică, echidistant față de forțele politice, cu o reputație impecabilă, care ar ține la țara noastră și ar constitui un centru de atracție și consolidare pentru majoritatea cetățenilor țării noastre. Un om, care ar respecta cetățenii țării și Constituția, un om – care ar servi Țara, nu gruparea criminală PAS, nu străinii “din Occident și Orient” – dar oamenii acestui stat pe cale de dispariție.

Ion Chicu consideră că doar un candidat care poate reprezenta toată societatea noastră profund scindată poate fi înaintat/susținut de către PDCM la alegerile prezidențiale din anul viitor. Nimeni din cei “unși” de americani, ruși sau alte forțe geopolitice cu interese majore în țara noastră, nu va fi în stare să consolideze cetățenii Republicii Moldova. Din simplu motiv, că vor fi ostaticii celor care i-au instalat la putere, ca pe Maia Sandu în 2020. E timpul de învățat această lecție.

Sunt sigur, că imediat după alegerile locale, vom putea veni în fața cetățenilor Republicii Moldova cu o asemenea candidatură unică!, mai spune Ion Chicu.