Ion Chicu: Cenzura de stat instituită pe banii împrumutați de la străini, este primul pas spre “Moldova europeană”…

Ion Chicu constată că Serviciu Vamal a 3-a lună la rând strânge mai puțini bani la buget, iar datoria de stat în primele 6 luni ale anului 2023 sunt cu circa 1,4 miliarde lei mai mari ca in 2022.

Potrivit lui Ion Chicu, Miniștrii Maiei Sandu încă de pe 4 iulie și-au primit salariul de 50 de mii pe luna iunie, dar drumarii și asistenții personali să mai aștepte, că bani nu-s…

Vama deja a 3-a lună la rând strânge mai puțini bani la buget, iar cheltuielile pentru procentele și comisioanele plătite pentru “ajutorul primit de Maia de la străini” – adică pe datoria de stat, sunt în primele 6 luni ale anului 2023 cu circa 1,4 miliarde lei mai mari ca in 2022. De unde bani pentru salarii la toți?, se întreabă fostul Prim-ministru.

Milioane bune vor merge și pentru “Patriotul

Maiei”, instituție menită să ferească psihicul fragil al ipocritei de criticile argumentate aduse de oameni. Cenzura de stat instituită pe banii împrumutați de la străini, este primul pas spre “Moldova europeană”… , mai declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).