Stanislav Pavlovschi: Procuratura Anticurupție nu neagă aplicarea în privința mea a măsurilor speciale de investigații

Fostul judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Stanislav Pavlovschi a venit cu noi informații după ce pe data de 15 iunie 2023 a sesizat Procuratura Generală, identificând numele său într-o listă apărută pe internet. Aceasta cuprinde zeci de nume de judecători și avocați care ar urma să fie „eliminați din sistem”.

Stanislav Pavlovschi continuarea epopeii cu plangerea sa privind verificarea legalitatii aplicarii in privinta mea masirilor speciale de investigatii.

A propos, susține Pavlovschi, se intercepteaza nu doar telefonul meu, dar si telefoanele membrilor familiei mele!

Acum, va prezint scrisoarea primita de la Procuratura Anticoruptie. Va atrag atentia la faptul ca Procuratura Anticuruptie nu neaga aplicarea in privinta mea masirilor speciale de investigatii.

Aparent, legislatia Moldovei nu contine remedii efective impotriva aplicarii arbitrare a masurilor speciale de investigatii, mai declară Stanislav Pavlovschi.

Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet şi text

Amintim că „Pe 15 iunie, în spațiul public, a apărut o informație potrivit căreia există o listă a persoanelor din domeniul justiției care urmează să fie „eliminați” prin „pornirea dosarelor penale, supravegherea non-stop și prezentarea într-o lumină negativă pentru compromitere”, se arată în plângerea lui Pavlovschi.