Ilan Șor: Echipa Partidului „ȘOR” este în căutarea persoanelor cu aptitudini manageriale, iar salariul oficial pe care îl oferim este de cel puțin 30.000 de lei

Ilan Șor susține că pentru a oferi servicii eficiente și de înaltă calitate, avem nevoie de manageri profesioniști. De aceea, toți cei interesați și au dorința de a contribui la punerea în aplicare a proiectelor frumoase pentru orașele, satele și raioanele din Moldova, să trimită CV-ul la adresa de e-mail: i.sor.research@gmail.com.

Din păcate, puțini oameni din Moldova vor să desfășoare o activitate politică. Și asta din cauza că acest rol a fost discreditat de către politicieni care, în ultimii 30 de ani, s-au asociat cu hoție, ilegalități, minciună și trădare. Nici managerii și conducătorii de treabă și onești nu vor să se implice în această mizerie, declară Ilan Șor.

Partidul „ȘOR” a anunțat din start că guvernarea trebuie să fie ca o companie care prestează servicii în interesele populației. Cei de la putere nu trebuie să fie deasupra poporului, ci sub popor. Oamenii își aleg managerii care să-i deservească. În Moldova, de la independență încoace, este exact invers. Oamenii îi slujesc pe cei pe care i-au ales. Noi vrem să schimbăm această tendință, motiv pentru care, acolo unde am câștigat alegerile, suntem în slujba cetățeanului. Suntem convinși că, în curând, această practică va fi aplicată la nivelul întregii țări. Pentru a oferi servicii eficiente și de înaltă calitate, avem nevoie de manageri profesioniști.

Așadar, vă anunț că echipa Partidului „ȘOR” este în căutarea persoanelor cu aptitudini manageriale, pentru realizarea proiectelor pe care vrem să le implementăm în țara noastră.

Mă adresez către toți cei interesați și au dorința de a contribui la punerea în aplicare a proiectelor frumoase pentru orașele, satele și raioanele din Moldova, să trimită CV-ul la adresa de e-mail: i.sor.research@gmail.com.

Salariul oficial pe care îl oferim este de cel puțin 30.000 de lei. Reprezentanții noștri sunt gata să se întâlnească cu dumneavoastră, pentru a evalua posibila noastră cooperare. Îmi doresc foarte mult să atragem manageri pe criterii de profesionalism, nu pe principii bazate pe ideologia de partid. Credeți-mă, politica poate fi altfel, în beneficiul cetățenilor. Dragi manageri din toată țara, suntem gata să vă oferim un loc de muncă bun, un salariu decent, pentru a realiza lucruri importante pentru țară. Aștept CV-urile voastre, mai declară Ilan Șor într-o intervenție video.