Horoscop 18 iunie – Gemeni – O să primiți o invitație de la prieteni

Horoscop 18 iunie – Lună Nouă, și e bine să ne punem o dorință pe care să ne-o și îndeplinim, că avem tot ce ne trebuie înăuntrul nostru, trebuie doar să-l accesăm pe acest tot.

Gemeni
O să primiți o invitație de la prieteni și o să vă faceți timp să ajungeți la ei. Poate e o mare petrecere și vreți să fiți și voi pe acolo.

Rac
Voi o să vă bucurați de atenția celor din jur după ce și voi le-ați făcut tot felul de servicii și o să petreceți o zi minunată împreună.

Leu
O să plecați într-o plimbare în alt oraș și vă întâlniți cu oameni dragi, și poate puneți la cale un concediu în viitorul apropiat.

Fecioară
Poate ați preparat niște delicatese și invitați pe prieteni pe la voi, că aveți nevoie de un respiro după o săptămână agitată.

Balanță
E o șansă de a întâlni pe cineva cu care să formați o relație de cuplu, la o nuntă, o fi un botez, chiar și prin țară, pe undeva, și vă întoarceți până diseară.

Scorpion
Vi se oferă șansa de a revedea niște locuri încărcate de amintiri și o să vă lăsați purtați pe cărări de munte, sau poate preferați marea.

Săgetător
Surprizele se țin lanț la voi și poate faceți cunoștință cu cineva care o să devină partenerul vostru de cuplu, dacă este să vă armonizați, așa cum ați visat.

Capricorn
Vă puteți și plimba, puteți ajunge la o nuntă sau la un botez, și o să fie distracție, că aveți alternative și chiar era nevoie să mai ieșiți la socializare.

Vărsător
Prietenii vă scot, ca de obicei, din casă, și o să vă puteți destinde. Vă duceți la un târg, la un eveniment în aer liber, și o să mai povestiți din zona ideilor de afaceri.

Pești
Poate veți lua o decizie legată de casă după ce o să vă consultați cu ai voștri, ca să nu mai existe comentarii tardive. Cel mai bine să vă puneți de acord.

Berbec
Se poate să plecați într-o excursie, poate o să fie o reuniune de grup cu titlu obligatoriu, o fi un consiliu, o conferință sau teleconferință.

Taur
Se auto-invită cineva care nu v-a văzut de multă vreme și, dacă nu sunteți plecați pe nicăieri, chiar o să vă facă plăcere să fiți gazde perfecte, așa cum numai voi știți.