Fadei Nagacevschi: Suntem un partid de centru – o opoziție constructivă care critică ce e rău, dar propune și soluții

Fadei Nagacevschi declară că pe data de 11 iunie 2023 – pentru prima dată în viață am participat la un Congres de partid în calitate de membru cu drepturi depline.

Multă lume frumoasă, dar supărată pe situația dezastruoasă din țară, plină însă de încredere că lucrurile pot și vor fi corectate, multă lume dornică de muncă pentru ca țara noastră să reintre în albia normalității.

Am decis, suntem un partid de centru.

Suntem o opoziție constructivă care critică ce e rău, dar propune și soluții pentru îmbunătățirea lucrurilor. Nu vom acționa populist, așa cum nu am făcut nici până în prezent.

Vom denunța politicile distructive, dar și escrocii politici ce s-au cocoțat în funcții și își bat joc de interesul public.

Le mulțumesc domnului Președinte, Ion Chicu, colegilor, prietenilor pentru că m-au acceptat în familia PDCM și mi-au acordat încrederea să le reprezint interesele în calitate de vicepreședinte al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei pe domeniul relațiilor cu instituțiile internaționale.

Sarcina mea de bază este să colaborez sincer cu partenerii țării, comunicându-le poziția PDCM cu privire la politicile esențiale promovate de guvernare, consecințele pentru țară, dar și ce ar fi de făcut pentru a remedia dezastrul politic, economic, social, pe domeniul statului de drept provocat de actuala guvernare populistă care parazitează pe corpul țării și zilnic ne demonstrează că știe doar a distruge, a ne diviza, a ne jecmăni, a ne alunga din țară și a ne ,,hrăni” cu falsuri, mai declară Fadei Nagacevschi.