Ion Chicu: Medicii și funcționarii de la Minister se tem de o analfabetă coruptă

Ion Chicu declară că toată țara se teme de niște specimene, pe cât de nule, pe atât și de obraznice. “Câtă frică, atâta țară”, Stimați fruntași ai neamului…, mai spune fostul Prim-Ministru.

Potrivit lui Chicu, multe reacții “private” la postarea anterioară, privind dezmățul organizat de PAS în sistemul medical. “Gemem, dar ne temem”, cam acesta este laitmotivul celor mai multe dintre aceste reacții.

Medicii și funcționarii de la Minister se tem de o analfabetă coruptă, care distruge întreg sistemul medical. Învățătorii din Telenești se tem de una, ajunsă deputat din întâmplare nefericită, dar care știe a ordona poliției locale.

Angajații Fiscului se tem de una, careia nu i-ar încurca un control “inopinat”, și pe care gruparea criminală o vor numi azi-mâine șef de ANRE.

Toată țara se teme de niște specimene, pe cât de nule, pe atât și de obraznice.

“Câtă frică, atâta țară”, Stimați fruntași ai neamului…

p.s. Uitați-vă cui i-a ordonat Guvernul să examineze Petiția depusă de tânărul revenit în diasporă, după experiența “fericită” de la Ministerul Sănătății. Cel mai genial lucru care i-a venit individei în cap, văzând această “poruncă”, a fost să impună 35 de angajați si MS să semneze o inepție în apărarea sa… , mai declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).