Ion Chicu: Suntem pierduți… Oare mânatul cu bățul în PMAN de către analfabeta asta coruptă n-a fost culmea înjosirii, stimați medici?

Ministra Sănătății a răspuns acuzațiilor lui Ștefan Botnar printr-o scrisoare semnată de mai mulți angajați. „La minister promovăm meritocrația și munca cu dedicație”

Mai mulți angajați ai Ministerului Sănătății iau apărarea ministrei Ala Nemerenco și susțin că acuzațiile fostului consilier, Ștefan Botnar sunt false și neprobate. Redacția Sănătate INFO, care a cerut o reacție la subiect ministrei, a primit răspunsul ieri.

Totuși, ministra a evitat în răspunsul său să se refere la situațiile concrete, pe care le-a menționat Ștefan Botnar și a remis un text scurt, general, care este semnat de mai mulți angajați ai ministerului.

Fostul Prim-Ministru, Ion Chicu, amintește cu ceva timp în urmă, un tânăr venit din diasporă și angajat la Ministerul Sănătății de Nemerenco, a renunțat și a plecat înapoi la Barcelona. A făcut și niște postări, prin care și-a exprimat dezamăgirea față de metodele “nescufundabilei” din fruntea ministerului.

Deși cele invocate de acel tânăr sunt arhicunoscute de oricine care a interacționat cu respectiva, ministra a decis să-i dea o lecție tânărului plecat înapoi în diasporă. A impus peste 30 de funcționari din minister să semneze o declarație în susținerea ei și, de-facto, întru condamnarea acelui tânăr, susține Ion Chicu.

Dar, această postare nu este despre acel tânăr dezamăgit și nici despre nulă. Este despre acei oameni, care au semnat această declarație. Oare într-atât e de putred totul, Stimați Colegi de la Ministerul Sănătății? Oare mânatul cu bățul în PMAN de către analfabeta asta coruptă n-a fost culmea înjosirii? Mai e loc de cădere?, se întreabă Ion Chicu.

Suntem pierduți…, constată el

Și, da, despre care “meritocrație și profesionalism” putem vorbi în cazul tipului promovat intens de Nemerenco la șefia unor importante instituții medicale din țară? Cel descalificat mai întâi de la Spitalul Raional din Ungheni, apoi de la Spitalul Clinic din Bălți, apoi numit prin Ordin (pentru a evita concursul) interimar la Spitalul Raional din Strășeni… Anume pentru a putea răsplăti cu funcții înalte (numai ei știu pentru care merite) asemenea “profesionaliști” , Nemerenco și-a subordonat sie spitalele raionale, mai declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

Related Articles

Stay Connected

3,869CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Ultima oră