Surpriză la OrheiLand. Dj Willey William a încins atmosfera în parcul de distracții

Surpriză mare pentru vizitatorii OrheiLand, la sfârșitul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, la inițiativa lui Ilan Șor.

Pe scena de pe teritoriul parcului de distracții a evoluat, în premieră pentru Republica Moldova, renumitul Dj Willey William, care a încins la maximum atmosfera. Mai mult de o oră, copiii și adulții au dansat și au cântat în unison cu muzicianul.

De asemenea, publicul a avut parte de un recital muzical incandescent susținut de Doinița Gherman, formația DoReDoS și interpretul din România, Dumitru Claudiu, cu numele de scenă Doddy.

Într-o intervenție LIVE în timpul concertului, președintele Partidului “ȘOR”, Ilan Șor, a transmis un mesaj afectuos tuturor copiilor din Republica Moldova. “Pentru voi facem proiecte frumoase. Fie ca toate dorințele voastre să se împlinească. Voi dați culoare și sens vieții noastre. Vă iubesc”.

În același timp, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, le-a promis copiilor o copilărie fericită. “Investim mult în cultură și educație, pentru ca voi să aveți o copilărie fericită. Vom face tot ce ne stă în putință ca bucuria pe care ați trăit-o pe parcursul acestei zile minunate să vă însoțească mereu. La mulți ani, dragi copii”.

Iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a împărtășit publicului emoțiile frumoase pe care le-a trăit pe parcursul evenimentului. “Mă bucur că sunteți prezenți aici într-un număr atât de mare. Este un sentiment deosebit. Generația mea nu a avut parte de așa evenimente frumoase. Mă bucur pentru că tinerele generații au posibilitatea să-și trăiască frumos copilăria”.

Concertul a finalizat cu un spectaculos foc de artificii.

Peste 50 de mii de persoane au petrecut ieri, 1 iunie, în parcul OrheiLand. Până la încheierea sezonului estival, acesta va activa luni între orele 16:00 și 21:00, iar de marți până duminică de la ora 10:00 până la 21:00. Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii.

Proiectul OrheiLand a fost inaugurat 2018, la inițiativa președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Până în prezent, parcul a fost vizitat de aproape patru milioane de oameni din Republica Moldova și din străinătate.