Tradițional, elevii buni la învățătură din municipiul Orhei au primit premii de până la 5.000 de lei din partea lui Ilan Șor

La Orhei, continuă tradiția instituită în 2016, la inițiativa lui Ilan Șor, de a le oferi premii elevilor din municipiul Orhei, cu rezultate foarte bune la învățătură și merite deosebite.

Cu ocazia încheierii anului școlar, 12 de absolvenți ai claselor XII-a și 18 de absolvenți ai claselor a IX-a au obținut premii în valoare de 3.000 și 5.000 de lei.

Primarul de onoare al municipiului Orhei, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, i-a felicit pe elevi, învățători, profesori, pe reprezentanții din administrația școlilor, părinți și pe absolvenți cu ocazia încheierii anului de studii, le-a urat succes și cât mai multe oportunități pentru a-și atinge scopurile.

„Vreau să vă încurajez să continuați să vă urmați visurile și pasiunile, să explorați domenii noi și să vă dezvoltați abilitățile cu perseverență. Nu uitați că educația este un proces continuu și că nu se încheie odată cu terminarea anului școlar. Să aveți parte de o vară minunată și de momente de relaxare și bucurie alături de prieteni, părinți și rude. Și pentru că Partidul „ȘOR” prețuiește și încurajează noua generație, vom oferi și în acest an burse speciale pentru elevii din clasele absolvente din raionul Orhei, care au înregistrat rezultate deosebite la studii. Pentru clasele a XII-a, este vorba de 5.000 de lei, iar pentru clasele a IX-a – 3.000 de lei. Vom face totul pentru ca frumoasele și bunele practici de la Orhei să ajungă în toate colțurile țării. Reușitele elevilor sunt și rezultatul profesorilor, pe care îi felicit cu ocazia încheierii unui nou an școlar. Vă mulțumesc pentru efortul și dedicația cu care vă implicați în procesul de instruite a noilor generații. De asemenea, mulțumesc administrației școlii, care reușește să creeze condițiile necesare pentru procesul de învățământ. Nu în ultimul rând, felicit părinții pentru că au crescut și educat acești minunați copii, care sunt prezentul și viitorul țării noastre, elevi cu care ne mândrim împreună”, a menționat Ilan Șor în mesajul său de felicitare.

La sfârșitului anului școlar 2021-2022, 30 de absolvenți ai claselor a IX-a și a XII-a au primit premii în valoare de 2000 și 3000 de lei. În municipiul Orhei sunt șase instituții de învățământ, în care învață aproximativ 5000 de elevi. În raionul Orhei sunt, în total, 47 de instituții de învățământ.