Horoscop 30 mai – SCORPION – e cineva care vă vrea în echipa

Horoscop 30 mai – iniţiativele vă reuşesc, tonus de competiţie avem şi o să ducem la bun sfârşit tot ce ne-am propus.

GEMENI
Poate intraţi într-o activitate de grup ca s-aveţi mai mult spor, că se poate să servici o cauză, să faceţi parte dintr-o fundaţie filantropică.

RAC
O să vă mai ocupaţi şi de voi, adoptaţi alt stil vestimentar, vă schimbaţi coafură, şi poate ţineţi şi o dietă ca să mai slăbiţi, să arătaţi şi mai bine.

LEU
Iniţiativele vă reuşesc, o să puteţi lansa la apă un nou proiect şi să meargă totul şnur, ca o să conteze experienta acumulată.

FECIOARĂ
Vă intră bani, pot fi din salariu, dar şi din surse colaterale că se activează casa banilor şi-atunci poate vine şi partenerul de cuplu cu alţi bani acasă.

BALANŢA
Prezenţa cuiva o să v-aducă o doză în plus de bunădispoziţie şi o să vă mobilizaţi să faceţi şi acele lucruri mai delicate pe care vi le-aţi propus demult.

SCORPION
E cineva care vă vrea în echipa ca să puneţi bazele unei afaceri şi o să mergeţi pe încredere că e o persoană serioasă a cărei muncă vorbeşte de la sine.

SĂGETĂTOR
O să luaţi nişte bani din urmă şi vă reglaţi din punct de vedere financiar, o s-aveţi cu ce pleca pe ici pe colo c-aveţi planuri de călătorie.

CAPRICORN
E cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi o să vă analizaţi sentimentele ca să ştiţi dacă mergeţi şi voi pe aceeaşi idee, dacă nu sunteţi într-o relaţie.

VĂRSĂTOR
O reuşită care o să vă propulseze în carieră, o să vă deschidă nişte uşi, veţi cunoaşte alt gen de profesionişti şi o să puteţi fi exemplu pentru cei care vă admiră.

PEŞTI
Se poate să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce o sumă importantă de bani şi nişte oameni în jurul vostru care să secondeze la treabă.

BERBEC
Apare o sumă de bani care vă poate fi de mare folos dacă vreţi să vă cumpăraţi o casă, ori s-o reamenajaţi, sau ca să plecaţi măcar în weekend, dacă nu în concediu.

TAUR
O să puteţi recupera acte, bani, o proprietate pentru care vă luptaţi, poate, de mulţi ani şi o să simţiţi că vi s-a făcut dreptate.