Ion Chicu: Ce soi de om este ființa, care la 9 mai depune flori cu tot alaiul de jurnaliști, iar peste câteva zile interzice această sărbătoare?

Fostul premier, Ion Chicu, a venit cu un mesaj dur către șefa statului, Maia Sandu, după ce PAS a decis să anuleze sărbătoarea de 9 mai. „Ce soi de om este ființa, care la 9 mai depune flori cu tot alaiul de jurnaliști, iar peste câteva zile, interzice această sărbătoare?”, a menționat Chicu.

„Până la arsul cărților pe rug n-a mai rămas mult… Mă întreb, ce plăcere sadică poate avea un om din dezbinarea și învrăjbirea altor oameni? Ce satisfacție poate avea un om, din umilirea și batjocorirea altor oameni?

Ce soi de om este ființa, care la 9 mai depune flori cu tot alaiul de jurnaliști, iar peste câteva zile, interzice această sărbătoare? De ce este necesar să interzici la câteva sute de mii de concetățeni să sărbătorească o dată istorică, atunci când ei consideră necesar de sărbătorit? Pentru ce, pentru cine? Sunt sigur că acei mulți, care celebrează conștient această sărbătoare pe 8 mai, nu au nimic împotriva celorlalți, care omagiază milioanele de vieți pierdute și sărbătoresc Victoria asupra fascismului pe 9 mai. Ce plăcere sadică ai din a da cap în cap oamenii, Omule? Cât mai ai să dezbini acest popor și așa împrăștiat prin lume? Ieși cu măcar ceva omenesc în fața oamenilor, care te-au crezut și te mai cred. De ce doar ură și răutate lași din urmă?

Mergi, Maia, la o mănăstire, discută cu oamenii care se îngrijesc de sufletele noastre. Fă macar ceva plăcut semenilor și pe placul lui Dumnezeu, omule.

p.s. Este evident că, și această acțiune inumană a Maiei Sandu și acoliților săi este lansată exclusiv pentru a acoperi crimele grave pe le care comit împotriva poporului și statului nostru. Este evident că, toate legile inumane și criminale adoptate de această grupare inumană trebuie să fie anulate de următoarea guvernare”, a scris Chicu.

Related Articles

Stay Connected

3,869CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Ultima oră