Ion Chicu: Felicităm toți locuitorii a peste o sută de localități care sărbătoresc Hramul satului sau orașului

Creștinii ortodocși îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Ierarh Nicolae, iar zeci de mii de moldoveni cu numele Nicolae, Nicoleta sau Nicolina își aniversează onomastica.

Astăzi locuitorii a peste o sută de localități din țara noastră, inclusiv Fălești, Dondușeni și Basarabeasca, sărbătoresc Hramul satului sau orașului lor și vor primi oaspeții cu bucate alese și vor aduce un omagiu sfântului Nicolae, ocrotitor al casei lor.

De asemeni, bălţenii şi oaspeţii orașului au un eveniment important – Hramul municipiului Bălți, mai declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

Hramul rămâne a fi o sărbătoare deosebită pentru noi toți, un prilej de bucurie și un motiv de a ne întâlni cu cei dragi, de a ne transmite unu altuia gânduri bune și urări de sănătate. Este o tradiție a ospitalității, care ne unește.

Din numele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care sărbătoresc hramul localității lor, precum și tuturor celor care își aniversează ziua numelui. Sfântul Ierarh Nicolae să vă fie de spor și de ajutor în toate!