Conducători de prim rang ai autorităților publice locale de nivelul unu și doi din Florești au aderat astăzi la PDCM

La inițiativa mai multor locuitori ai r-lui Florești, inclusiv conducători de prim rang ai autorităților publice locale de nivelul unu și doi, conducători ai instituțiilor de învățământ, antreprenori, medici, oameni de cultură, a fost creată Organizația Teritorială Florești a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

  • Președinte al OT PDCM din r-l Florești a fost ales Dl Ștefan Panis – Președinte al raionului;
  • Vice-președinți ai OT PDCM au fost aleși:
  • Dl Alim Afonin – vice-Președinte al raionului;
  • Dl Gheorghe Goncear – vice-Președinte;
  • Dl Mihai Burusciuc – economist.
  • Secretar Executiv a fost aleasă Dna Aliona Manole.

Bine ați venit în echipa PDCM, Stimați Colegi din r-l Florești!, declară Ion Chicu.

Declarație:

Stimați prieteni!

Pe parcursul ultimilor ani echipa noastră, formată din președintele raionului, vicepreședinți, consilieri raionali, orășenești, locali, precum și din primari, a continuat activitatea în interesul locuitorilor raionului Florești, neafiliați politic. Continuăm activitatea cu gândul la angajamentele pe care noi le-am luat în fața oamenilor, prin care ne-am asumat să punem umărul la realizarea lucrurilor importante pentru oamenii din raion.

În această perioadă, am urmărit cu mare interes viața politică din Republica Moldova. Am analizat fiecare partid politic care își desfășoară activitatea în țară.

Interesul nostru a fost de a găsi acea formațiune politică care va fi mai aproape de noi, de viziunile noastre!

Dar cel mai important, mai aproape de POPOR!

În urma discuțiilor cu voi, cred ca am găsit totuși acel partid, care prin obiectivele sale este gata de a face o schimbare în țară!

Stimați colegi!

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei este un partid politic de centru-dreapta. Viziunile și obiectivele PDCM sunt ancorate în determinarea de a restabili statul de drept, ordinea și democrația în Republica Moldova.

Crezul nostru este că Republica Moldova și poporul acestei țări vor prospera, iar dificultățile actuale vor fi depășite!

La temelia deciziei noastre de aderare la PDCM și de a crea azi Organizația Teritorială, stă convingerea fermă că într-un orizont de timp relativ scurt, starea de lucruri în Republica Moldova poate fi schimbată spre bine, iar viața oamenilor poate fi îmbunătățită semnificativ.

Împreună cu echipa Partidului Dezvoltării și Consolidări Moldovei, vrem sa consolidăm cetățenii din toate localitățile noastre în jurul unor obiective comune, unor deziderate care ne unesc, nu ne dezbină.

Sarcina primordială a PDCM este consolidarea societății noastre în jurul obiectivului de integrare a Republicii Moldova, stat independent și suveran, în familia țărilor europene.

Dezvoltarea tării, prin readucerea în prim-planul vieții social-economice și politice a profesioniștilor pragmatici și intelectualilor consacrați, este un alt obiectiv, care a stat la baza ideii de a face parte din echipa PDCM.

Aceste obiective pot fi atinse!

Echipa noastră este o forță la nivel de raion și nu numai!

Doar alături de o echipă de profesioniști, care s-a reunit în PDCM, vom realiza multe lucruri frumoase pentru poporul nostru!

În final, după decizia de constituire a Organizației Teritoriale a PDCM, invităm oamenii cu dragoste de țară, profesioniștii din toate domeniile, reprezentanții tuturor etniilor și generațiilor, care locuiesc și muncesc acasă, să se alăture și să facem echipă în PDCM și să depunem eforturi împreună pentru a construi un viitor prosper al cetățenilor Republicii Moldova.

PDCM – ÎMPREUNĂ PENTRU TARĂ!