Evghenia Guțul: Găgăuzia are cu ce se mândi!

Evghenia Guțul, candidat la funcția de Bașcan al Găgăuziei, s-a întâlnit cu Diana Spotarenko, Miss Moldova 2023 – care este din Comrat, și a felicitat-o cu victoria la concursul de frumusețe.

Oameni harnici, inteligenți, buni și frumoși. Acest lucru a dovedit-o și Diana Spotarenko, Miss Moldova 2023, pe care am avut plăcerea să o cunosc și să o felicit pentru victoria sa în această prestigioasă competiție.

Plimbarea pe care am făcut-o împreună în parcul Comrat a atras atenția multor oameni care ne-au salutat și ne-au urat succes.

Am fost încântat să descoper că Diana Spotarenko și cu mine avem o poveste asemănătoare și mulți chiar spun că suntem asemănători.

I-am urat succes în continuare și i-am promis că împreună cu echipa voi ajuta la filmarea unui videoclip pentru prezentarea Miss Moldova la concursul Miss Univers, unde Diana Spotarenko va reprezenta țara noastră și Găgăuzia. Astfel, întreaga lume va vedea și va cunoaște frumusețea Găgăuziei, a declarat Evghenia Guțul, candidatul Partidului „Șor” la funcția de Bașcan al Găgăuziei.