Horoscop 11 mai – LEU – vin ceva bani de la serviciu

Horoscop 11 mai – Veşti amestecate. O să ne bucurăm de un confort interior, chiar dacă veştile pe care le vom primi nu vor fi toate grozave. O să ştim să alegem aspectele pozitive.

TAUR
Se repară, din mers, tot felul de situaţii care v-au nemulţumit şi o să vă eliberaţi de un stres acumulat c-aveţi nevoie şi voi de un respiro. O problemă de sănătate se rezolvă dacă vă duceţi la medic, vă faceţi şi nişte investigaţii medicale să ştiţi cu ce să vă trataţi.

GEMENI
O problemă sufletească erodează pe dinăuntru şi o să vă prindă bine să staţi de vorbă, să vă confesaţi persoanei care a cauzat problema şi să vă liniştiţi. E posibil să aterizeze nişte bani în cont şi să aveţi cu ce să vă luaţi ce vă doreaţi mai demult, dar nu vă ajungeau banii.

RAC
E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine poate pentru că o să vă vadă într-o altă lumină, aşa cum voi nu vă vedeţi – încă – şi o să vă asortaţi frumos. Sunt câteva lucruri, probabil minore, care vi se reproşează şi o să vă redresaţi din mers ca să n u mai comenteze nimic şefii.

LEU
Vin ceva bani de la serviciu şi o să vă rezervaţi o sumă pentru plecarea de mâine, poimâine la odihnă, sau la distracţie, cum preferaţi. Se poate să fiţi atraşi de un nou domeniu, poate daţi concurs pentru un post şi o să-l câştigaţi.

FECIOARĂ
O să faceţi un drum, probabil în weekend, ca să aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva pe care nu vreţi să-l pierdeţi pentru că v-aţi ataşat sufleteşte şi e valoroasă, persoană. S-ar putea să faceţi o deplasare în interes de serviciu şi să rezolvaţi ceva care trenează de anul trecut.

BALANŢA
O să vi se mulţumească pentru ce aţi muncit şi vor fi şi bani bașca o vizibilitate sporită şi o să vă declaraţi mulţumiți. Vă socotiţi banii să vedeţi dacă v-ajung ca să schimbaţi maşina. Iar dacă e vorba despre casa, probabil trebuie un credit.

SCORPION
Revine cineva cu gânduri de împăcare şi o căsătorie poate avea loc, poate or să vină şi copiii şi o să vă aşezaţi la casa voastră, dacă sunteţi singuri. Un proiect nou la serviciu şi o să vă alegeţi cu bani frumoşi, poate urmează şi o promovare.

SĂGETĂTOR
Poate va trebui să reluaţi fie un tratament, fie o analiză medicală ca să vă asiguraţi că sănătatea e una solid. Vă invită cineva într-o plimbare şi dacă n-aveţi alt program mâine, poimâine o să vă duceţi.

CAPRICORN
Prezenţa cuiva o să fie stimulativa şi o să vă faceţi planuri de vacanţă, poate plecaţi într-un citybreak Se poate să primiţi ceva în dar şi să vă meargă la suflet că e cineva care vă poartă de grijă.

VĂRSĂTOR
O reușită, poate vă mai ajută ai casei să puneți totul la punct, să zugrăviți, să reamenajați în casă, afară, să fie totul la mare artă. Poate o să le veniţi în ajutor părinţilor, rudelor mai în vârstă şi o să vă fie apreciat gestul de omenie.

PEŞTI
Un rezultat favorabil de la şcoală, de la un interviu pentru un job şi o să faceţi nişte alegeri, în funcţie de acel rezultat. O să faceţi pace cu nişte prieteni care nu v-au putut ajuta atunci când le-aţi solicitat ajutorul şi o să vă vedeţi mai des.

BERBEC
O să daţi de o afacere care să scoată untul din voi, dar o să vă convină c-or să fie şi bani de care chiar aveaţi nevoie. Poate ar trebui să fiţi mai comunicativi, că probabil, uneori, tăcerea voastră se traduce greşit. Exprimaţi-vă.