Horoscop 10 mai – SĂGETĂTOR – se poate să luaţi bani

Horoscop 10 mai – o să primim atenţionări şi-o să ştim ce-avem de făcut, pe ce anume pică accentul şi o să ne descurcăm frumos.

TAUR
Sunt multe de făcut, de reparat şi la serviciu şi acasă, dar o să daţi de oameni serviabili care să pună umărul la treburile urgente pe care le-aveţi de făcut. Multe din ele. Vi se plătesc nişte sume restante şi o să vă descurcaţi frumos cu banii că vin din mai multe direcţii.

GEMENI
Se poate să vă provoace un partener de afaceri la un proiect, poate fi o colaborare picată la țanc, să vă ajute să luaţi ce v-aţi propus mai de mult. Se poate să luaţi un împrumut ca să vă luaţi o casă, sau poate aveţi nevoie de o maşină, chiar şi la mâna a doua.

RAC
Vă invită cineva la o cafea să luaţi în discuţie o posibilă colaborare şi dacă aveţi timp o să vă interesaţi şi de condiţii, dacă nu vă vedeţi de ale voastre. E cineva care va face curte şi dacă vă simţiţi atraşi de această persoană o să încercaţi să aflaţi mai multe despre felul de a fi al acestei persoane.

LEU
O relansare! Poate ieşiţi la rampă cu ceva care să v-ajute să daţi lovitura în afaceri după ce, în ultima vreme totul a mers la relanti în sfera carieră. Vin bani atât de la serviciu, cât şi din surse paralele şi o să aveţi cu ce să plecaţi în concediu, aşa cum aţi visat.

FECIOARĂ
O să primiţi un accept după o lungă perioadă de aşteptare şi vă puteţi croi un alt traseu profesional, să experimentaţi lucruri noi şi să vă puneţi în valoare experienţă. O sumă de bani la care visaţi de multă vreme aterizeazam în sfârşit în contul vostru.

BALANŢĂ
Se încearcă, o să vedeţi, cooptarea voastră într-un proiect care ar aduce în jurul vostru nişte oameni care să ţină pasul cu voi şi să aveţi succes în această formulă. Relaţia cu partenerul de cuplu e pe punctul de a fi legalizată.

SCORPION
O reuşită, după lungi eforturi şi o să puteţi pune în practică un proiect ca să vă faceţi şi voi, în sfârşit remarcaţi, să vă bucuraţi de notorietate. Poate vă parvine un rezultat de la şcoală, sau de la un interviu şi o să vă bucuraţi de o nouă deschidere.

SĂGETĂTOR
Se poate să luaţi şi alţi bani, pe lângă salariu şi să vă permiteţi o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, dacă nu plecaţi într-o vacanţă chiar. Vi se răsplătesc orele de muncă suplimentară şi o să primiţi aprecieri din partea şefilor, după ce v-au solicitat în fel şi chip.

CAPRICORN
Vouă tot munca vă oferă cele mai mari satisfacţii profesionale, dar o să mai ieşiţi, totuşi, la un spectacol, un film, o expoziţie, la un concert. Un semn de atenţie din partea cuiva care ţine la voi, dar n-a îndrăznit să se apropie pentru că n-a primit încurajări. Şi totuşi vine.

VĂRSĂTOR
Poate mai faceţi un tur de forţă ca să terminaţi treaba pe-acasă, c-ar mai fi nişte lucruri de reparat şi altele de cumpărat, poate vă ocupaţi de grădinărit, de terasă. Poate vă oferiţi să lucraţi la un proiect, la serviciu, care să v-aducă bani că v-aţi putea suplimenta veniturile.

PEŞTI
Încă va mai puteţi hotărî să lucraţi într-o combinaţie partenerială, dacă aveţi timp şi să câştigaţi acei bani de care-aveți nevoie pentru un concediu, excursii. O să reglaţi o situaţie ecriptică să puteţi avansa fie cu studiile, fie cu alte demersuri de afaceri ca să definitivaţi nişte lucrări.

BERBEC
O să vă daţi acordul pentru un contract cu care vă tot îmbie un angajator, dar vă lipseau nişte elemente şi de abia acum ceva se pare că v-a convins. Se poate să reluați subiectul – mutat în altă casă şi dac-or să fie şi ai voştri de acord o să faceţi pasul – cu un credit bancar eventual.