În timp ce guvernarea nu are bani pentru remunerarea asistenților sociali, ei cheltui 13 milioane de lei pentru …

Ion Chicu constată din informația sistematizată de Tatiana Iovv, doctor în economie, că pentru ca verișoarele și colegii de partid ai acestei ipocrite corupte să elaboreze două documente numite “Programe de susținere a antreprenoriatului”, din buget se vor cheltui 13 milioane de lei.

Colega noastră, Dna Tatiana Iovv, doctor în economie, continuă să analizeze și să explice unde merg sutele de milioane de lei împrumutați de Maia Sandu și puși pe umerii copiilor noștri.

Pentru ca verișoarele și colegii de partid ai acestei ipocrite corupte să elaboreze două documente numite “Programe de susținere a antreprenoriatului”, din buget se vor cheltui 13 milioane de lei. Dacă împărțim suma aceasta la salariul de 4 mii de lei, pe care Maia Sandu nu-l plătește celor peste o mie de asistenți sociali, ar fi suficient de asigurat leafa lor pe 3 luni de zile…, susține Ion Chicu.

Tatiana Iovv declară că în timp ce guvernarea nu are bani pentru:

  • – remunerarea asistenților sociali;
  • – creșterea pensiilor și salariilor pentru bugetari;
  • – achitarea compensațiilor pentru luna Aprilie …

Guvernarea achită milioane de lei pentru ELABORAREA a două Programe (de dezvoltare a antreprenoriatului) achită 13 milioane lei.

*Sursa: Planul de acțiuni a IP ODA pentru anul 2023

Tatiana Iovv mai susține că inițial credeam și eu că e vreo eroare tehnică… Dar am văzut că și în 2022 ODA a cheltuit 2 mln lei pentru o Conferință și 3 evenimente tematice și 3 mln lei pentru 5 acțiuni de mediatizare etc., mai constată Tatiana Iovv.