Susținătorii PDCM din raionul Soroca au decis să formeze organizații primare de partid

Ion Chicu, Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, împreună cu Dl Anatol Usatîi – vice-Președinte PDCM și alți reprezentanți ai partidului, au avut o întrunire cu cetățenii raionului Soroca.

Participanții la întrunire și-au manifestat îngrijorarea față de evoluțiile social-economice din țară, aducând drept argument eșecul conducerii politice a țării în gestionarea eficientă a treburilor în stat.

Prezenți la întrunire, membrii PDCM din raionul Soroca, inclusiv Dl Feodosie Bordeian – liderul echipei locale, au comunicat oamenilor prezenți în sală despre necesitatea implicării locuitorilor raionului în viața social-politică la nivel local și național.

După discuțiile purtate, susținătorii PDCM din raionul Soroca au decis să formeze pe parcursul lunii mai organizații primare de partid în mai multe localități din raion, dar și Organizația Teritorială raională.

Invităm locuitorii raionului Soroca, cărora le pasă de soarta țării și localităților în care trăiesc, să unim eforturile în cadrul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

https://pdcm.md/ro/join