NEWS ALERT: După mai multe critici aduse Alei Nemerenco, mascații au venit astăzi la Boris Gîlca

Mascații au descins astăzi la șeful Direcției Asistență Medicală și Socială a m. Chișinău, Boris Gîlcă, dar și la alți angajați ai instituției, anunță primarul capitalei, Ion Ceban. El a calificat acțiunile drept “disperarea celor din PAS”. Acum o săptămână Ion Ceban avertiza că se pregătește reținerea mamei sale și a unor colegi din administrația primăriei.

Ion Ceban anunță că colegii din Primări sunt persecutați și hărțuiți. Mascații au venit astăzi la Șeful de Direcție Sănătate, Boris Gîlca și la alți angajați, deoarece tot astăzi, Primăria Chișinău organizează cel mai mare Forum Social și nu le este pe plac celor de la guvernare, deoarece vin mulți oaspeți din afara țării.

Circa 100 de speakeri și oaspeți din 30 de țări.

O puteau face în orice zi, dar au ales anume astăzi ca să dezbată subiectul și fie puse în prim plan acuzații sterile.

Am pledat mereu pentru faptul ca persoanele să fie chemate să se prezinte pentru a spune ce cunosc, fără show-uri la ordin.

Inspecția financiară făcută recent la Patria LukOil nu a constatat încălcări și a venit doar cu recomandări, deoarece există registrul electronic fiind verificat și acest lucru și sunt camere de luat vederi care se monitorizează.

Intenționat sunt făcute acțiuni de disperare din partea celor de la PAS.

Atâta ipocrizie și ură față de cei care au spus că vor fi altfel.

Dacă nu le-a reușit să-mi persecuteze familia, s-au apucat de colegii mei.

Scopul este unicul de a mă denegra personal și echipa mea.

Ne vom apăra cum putem, cu oamenii.