Mihai Popșoi s-a supărat foc: M-am înșelat

Dinu Plîngău a comentat investigația Cutia Neagră despre averile lui Mihai Popușoi. “Înțelegem că urmează angajarea acestuia la președinție. Propun doamnei Sandu să fie creată o instituție separată pentru cei mai buni și integri oameni din PAS. Președinte al instituției să fie Spînu, iar vice – Popușoi. Curând la Președinție nu vor mai fi locuri vacante pentru așa indivizi, a scris Dinu Plîngău.

Mihai Popșoi s-a supărat și a reacționat: Dinu, sunt uimit de postarea ta pentru ca aveam impresia sa ești jurist. Aveam speranța ca vei depăși postura frustratului tău lider, dar n-a fost sa fie. Păcat.

Ce anume in declarația mea de avere îți pare suspect sau neconform? Am vândut proprietăți pe care le dețineam înainte de a deveni deputat si cu banii munciți de mine si soția mea am procurat un imobil nefinalizat, neconectat la utilități publice, pe teren închiriat de la primărie. Ce ai sa-mi reproșezi?

Faptul ca nu te-ai obosit sa scrii măcar numele meu fără greșeli, spune multe. Invidia si frustrarea nu aduc nimic bun.

Șeful tău este exemplu elocvent. Am avut speranța sinceră ca tu poți fi mai bun. Te-am recomandat ca potențial lider al unui partid pro-european partener al PAS. M-am înșelat, a declarat deputatul PAS, Mihai Popșoi.