Horoscop 2 mai – SĂGETĂTOR – o să puteţi da lovitura în afaceri

Horoscop 2 mai –  o zi destinsă. O să ne socotim banii, o să ne consultăm cu partenerul de cuplu în mai toate privinţele ca să fim o echipă de succes.

TAUR
O să faceţi un efort financiar să reparaţi maşina şi dacă nu se mai poate face nimic o să trebuiască să vă luaţi alta, dacă dispuneţi de bani. Dacă nu, poate vă împrumutaţi. O să puteţi reactualiza acte, buletin, paşaport, carduri şi să rezolvaţi toate celelalte lucruri care decurg de-aici.

GEMENI
Un semn de viaţă de la cineva care n-a putut veni la ultima întâlnire şi vă faceţi timp pentru această persoană că nu vă e deloc indiferent acest om. O problemă de suflet vă macină pe dinăuntru şi o să vă faceţi curaj să vorbiţi despre acest subiect cu persoana în cauză.

RAC
Se rezolvă probleme mai vechi şi o să vă găsiţi o nouă poziţie în schemă, la serviciu şi o să câştigaţi mai mulţi bani şi-n plus veţi căpăta şi vizibilitate. Încă vă mai frământă nişte aspecte de ordin sentimental şi o să vă destăinuiţi fiinţei iubite ca să vă puteţi continua relaţia.

LEU
O să strângeţi relaţiile cu anturajul c-o să plecaţi, probabil în concediu împreună, sau o s-aveţi nişte preocupări comune care să v-aducă beneficii şi-o să aibă toată lumea de câştigat. Relaţia cu partenerul de cuplu va căpăta o nouă dimensiune şi o să lăsaţi deoparte supărările, discuţia legată de bani şi de timpul liber petrecut împreună cu copiii.

FECIOARĂ
O veste bună, poate mai lăsaţi munca şi vă ocupaţi şi de voi că să scăpaţi, cumva de oboseală, şi să ieşiţi pe la mondenităţi, poate vă duceţi la o sală de sport, ţineţi dietă. Se poate să vină mai mulţi bani de la serviciu şi să v-ajungă pentru o ieşire la sfârşit de săptămână, c-aveţi nevoie de o vacanţă.

BALANŢA
O să vă echilibraţi cu banii, poate semnaţi un contract care să vă aducă un venit constant şi multe dintre lucrurile complicate se vor rezolva, or să apară, probabil, şi nişte sponsori. Vine cineva care aşteaptă de ceva vreme să vă-ntâlniţi că visează la o relaţie.

SCORPION
Încă mai sunt ceva animozităţi în relaţia cu şefii, dar e bine să respectaţi programul şi agenda de lucru ca să nu-i stârniţi, că or să vă sară de la primă. O revenire la vremuri mai bune, în relaţia de cuplu şi o să eliminaţi lucrurile care nu vă plac şi veţi pune un comportament exemplar în loc.

SĂGETĂTOR
O să puteţi da lovitura în afaceri dacă o să folosiţi flerul şi o să vă surprindă rezultatul – ca o să ţineţi sus de tot, poate primiţi o funcţie, vi se recunosc nişte merite. Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, poate vă schimbaţi telefonul, ori alte gadgeturi şi banii se cam duc.

CAPRICORN
Pare să se facă lumină într-o chestiune de ordin sentimental c-o fi fost o neînţelegere, dar nimic iremediabil şi o să vă puteţi continua povestea de dragoste. Se deblochează un traseu profesional şi o să vă puteţi strecura ca să intraţi pe o filieră de succes, să căpătaţi bani şi glorie.

VĂRSĂTOR
Aveți idei care o să fie bine apreciate de către șefi și ca atare o să vină și banii să acoperiți cheltuielile care par să vă copleseasca. E cineva interesat să lucreze cu voi şi poate faceţi cumva să vă contorizaţi efortul şi timpul disponibil ca să ştiţi ce decizie să luaţi.

PEŞTI
Vin confirmări şi o să daţi drumul unor proiecte care aşteaptă, poate, de anul trecut să intre în linie dreaptă ca să faceţi rost de bani, să vă suplimentaţi veniturile. Apar noi oportunităţi de a vă lansa pe o nouă orbita profesională şi o să vă bucuraţi de succes, cu condiţia să vă căliţi răbdarea.

BERBEC
Reinventare – e cuvântul de ordine şi de aici o să vină succesul, vin şi banii, se schimbă cam totul în viaţa voastră şi o să vă asiguraţi o poziţie mai sus în carieră. Se poate să întâlniţi pe cineva care să vă facă fericiţi că veţi descoperi compatibilitate care să v-ajute să vorbiţi acelaşi dialect.