1 mai – Ziua Muncii – Ion Chicu: Îndemnăm să ne unim eforturile pentru ca împreună să dezvoltăm și să consolidăm Moldova

Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de 1 mai – Ziua Internațională a Muncii

Astăzi am deosebita plăcere să adresez tuturor cetățenilor Republicii Moldova cele mai sincere și calde felicitări cu ocazia Zilei de 1 mai – Ziua Internațională a Muncii.

De zeci de ani, Ziua Muncii este sărbătoarea care unește diferite națiuni și reprezintă dorința comună de pace, prosperitate și fericire. Numai munca pașnică, creativă poate asigura o viață stabilă, bunăstare economică și progres.

Republica Moldova este o țară de oameni harnici, iar munca și implicarea fiecăruia merită apreciată și valorificată, pentru că în spatele fiecărui lucru frumos se ascunde multă muncă și dedicație. Prin muncă și implicare, împreună putem reuși să îmbunătățim condițiile de viață, să relansăm economia și să construim o țară prosperă, în beneficiul tuturor.

Doresc tuturor celor care zilnic asigură stabilitatea și bunăstarea familiilor lor, celor care trudesc neobosit la locul lor de muncă, să fie apreciați și motivați pentru contribuția pe care o aduc la dezvoltarea societății. Să onorăm munca și dedicarea persoanelor indiferent de domeniul în care activează. Or, țara nu poate progresa fără muncitori calificați, devotați, talentați și pasionați.

Vreau să le mulțumesc tuturor lucrătorilor care ne fac viața de zi cu zi mai ușoară și care contribuie decisiv la dezvoltarea Republicii Moldova, pentru ca să o transforme într-un loc mai bun pentru copiii noștri.

Vă doresc sănătate, dispoziție de primăvară, succes în toate eforturile și vă îndemn să ne unim eforturile pentru ca împreună să dezvoltăm și să consolidăm Republica Moldova, spune Ion Chicu, președintele PDCM în mesajul de felicitare.