Ion Chicu: Moldovenii plecați peste hotare trăiesc un sentiment profund de dezamăgire, însă dragostea de Patrie nu-i lasă indiferenți

Ion Chicu a avut o întâlnire cu conaționalii noștri din Germania. ”Nadejda și Vitalie Ciumac, părinți a doi copii minunați și proprietari ai unei afaceri dezvoltate cu succes în Germania, au decis să revină acasă și să se implice în viața social-politică a țării, alături de echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei” declară Ion Chicu.

Am finalizat programul activităților noastre de la Strasbourg și, la invitația unor compatrioți de-ai noștri, am venit în Germania pentru a discuta despre situația din Republica Moldova și posibilitățile de implicare a lor în viața social-politică a țării.

Am avut câteva întrevederi cu concetățenii noștri stabiliți în Osnabruck, Dissen sau Harsewinkel din nordul Germaniei. Și, deși acum marea majoritate dintre moldovenii plecați peste hotare trăiesc un sentiment profund de decepție și dezamăgire pentru atitudinea celor pe care i-au sisținut la alegerile precedente, spiritul lor formidabil de patriotism și dragostea față de Patrie, nu-i lasă indiferenți față de soarta țarii. Ei vor să se implice și în continuare în viața social-politică a țării, or înțeleg bine că pot ajuta țara nu doar cu sutele de milioane de euro remitențe trimise acasă, dar și prin activism politic.

Aici, la Osnabruck, o tânără familie originară din s. Ucrainca, r-l Căușeni, Nadejda și Vitalie Ciumac, părinți a doi copii minunați și proprietari ai unei afaceri dezvoltate cu succes în Germania, au decis să revină acasă și să se implice în viața social-politică a țării, alături de echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

Vom fi bucuroși să-l susținem pe Dl Vitalie Ciumac – nou membru al PDCM, la alegerile pentru funcția de Primar al satului Ucrainca, dar și pentru organele de conducere ale r-lui Căușeni.

Bine ați venit în echipa PDCM, Stimată Familie Nadejda și Vitalie Ciumac!

Bine ați revenit acasă, Dragi Compatrioți!

Invităm concetățenii noștri aflați peste hotarele țării să se alăture echipei Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei!

https://pdcm.md/ro/join