Ion Chicu: Maia Sandu a decis să dea cu „var galben” gardurile prin sate înaintea alegerilor locale

Fostul premier, Ion Chicu, afirmă că proiectul „Satul European Express”, anunțat de Maia Sandu, este egal cu „îngrășarea porcului” până la alegerile locale.

„Absoluta majoritate a primăriilor nu-s în stare să achite salariile „majorate” angajaților, trezoreria duce lipsă acută de bani, bani de peste hotare nu mai vin și pe acest fon, Maia Sandu a decis să dea cu „var galben” gardurile prin sate înainte de alegeri”, a menționat Ion Chicu, transmite Unimedia.

„Chiar și Alaiba cu „legi.aiurea@pas.md” se prezintă mai convingător…

Proiectul „Satul European Express” = „îngrășarea porcului” până la alegerile locale…

Absoluta majoritate a primăriilor nu-s în stare să achite salariile „majorate” angajaților, trezoreria duce lipsă acută de bani (încasările de la vamă și fisc în aprilie sunt derizorii), bani de peste hotare nu mai vin (în februarie-martie finanțarea netă e pe minus)…

Și pe acest fon, Maia Sandu a decis să dea cu „var galben” gardurile prin sate înainte de alegeri. Așteptăm cu nerăbdare briefingul de marțea viitoare…

p.s. Dacă nu distrugeau Programul „Drumuri bune” și „Fondul Național Ecologic”, în fiecare an în sate se realizau peste o mie de proiecte, nu 100 declarate azi triumfalist”, a scris Ion Chicu.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut un briefing de presă în legătură cu Programul Național „Satul European”. Președinta a anunțat finalizarea a 100 de proiecte „Satul European” și lansarea unui program actualizat, numit „Satul European Express”.