Ion Chicu: Maia Sandu, pe ce-ați cheltuit cele 300 mln. EURO credit de la BERD?

Ion Chicu susține că atunci când o veți asocia pe “Maia Sandu și poporu”, să vă gândiți la ce va lăsa această ipocrită coruptă pe umerii copiilor voștri…,

Maia Sandu, e bine să știți, că integrarea europeană făcută de voi prin dictatură și corupție, va avea exact același rezultat, ca și Reforma Justiției făcută de voi prin capturare și fărădelege, constată fostul Prim-ministru, Ion Chicu.

Voi sunteți mai hoți și mai criminali, decât toate guvernările de până acum. Chiar și decât cea din care ați făcut parte în perioada 2012-2015, când se fura “miliardul” și le dăruiați rușilor aeroportul.

Maia Sandu, când ne informați pe ce-ați cheltuit cele 300 mln. EURO credit de la BERD toamna trecută? Cât gaz și la ce preț ați cumpărat pe acei bani, pe care nu copiii tăi îi vor întoarce? Cât vom mai plăti 29 lei pe gazul, pe care copiii noștri l-au plătit deja o dată, prin creditul pe care tu l-ai pus pe umerii lor?, întreabă liderul PDCM, Ion Chicu.

Acei, care se vor duce în PMAN pe 21 mai să strige “Maia Sandu și poporu”, să vă gândiți la ce va lăsa această ipocrită coruptă pe umerii copiilor voștri…, mai declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).