VIDEO | Oazu Nantoi: Da, am depus flori la Mormântul Ostașului Necunoscut de la Moscova

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, spune că a depus flori la Mormântul Ostașului Necunoscut de la Moscova pentru a-l trage pe sfoară pe Putin.

Am depus flori! Și nu numai – Zinuka Greceanîi a fost votată în funcția de Președinte a Parlamentului! Totul era subordonat unui singur scop – de a câștiga partida politică în concurență cu Putin și agentura lui din RM!

În schimb, Maia Sandu, cu începere din 8 iunie 2020, s-a remarcat în calitate de Prim-ministru al RM. Și, în ultima instanță, Putin a pierdut!!!

Da, am depus flori pentru a-l trage pe sfoară pe Putin! Și mă mândresc, stimabile, că l-am tras pe sfoară (cu contribuția celora care au votat-o pe Maia Sandu la 15 noiembrie 2020, pe Putin!

Amintim că deputatul PAS, Oazu Nantoi, fostul deputat PPDA, Alexandr Slusari, alături de socialista Zinaida Greceanîi și actualul primar al capitalei, Ion Ceban, au depun flori la Mormântul Ostașului Necunoscut din capitala Federației Ruse. Imaginile sunt din vara 2019, când a fost creată coaliția PSRM-ACUM, susținută inclusiv de Rusia.