Horoscop 14 aprilie – BERBEC – să intraţi în negocieri

Horoscop 14 aprilie – O zi de eforturi. O să ne ocupăm de toate aspectele care ţin de sărbătorile pascale şi o să facem tot posibilul să le oferim alor noştri tot ce şi-au dorit.

BERBEC
O să intraţi în negocieri cu cei care v-or fi propus de anul trecut un business care să aducă beneficii ambelor părţi şi să v-apucaţi de treabă după Paște. Se poate să aveţi prilejul să vă cumpăraţi fie o casă, fie o maşină, că pot fi mai ieftine într-un astfel de moment.

TAUR
Se poate să bateţi palma pentru un contract care să v-aducă bani şi uşi deschise, să vă faceţi nişte relaţii care să vă propulseze în carieră. O să fiţi mai comunicativi, vi se vor alătura nişte oameni care să vă împartăşească ideile şi o să vă asiguraţi o echipă cu care să rezolvaţi nişte treburi.

GEMENI
O să vă îngrijiţi şi de voi şi de ai voştri, vă luaţi diverse din registrul vestimentar, c-aşa se obişnuieşte de Paşte şi o să vă ocupaţi şi de look, în general. Insistă cineva să-i faceţi o vizită în zilele de Paşte şi poate rezervaţi măcar o zi ca să vă puteţi vedea.

RAC
Întrevedere cu cineva care v-a promis că v-ajuta cumva, că vă însoțește acolo unde aveţi nişte treburi de rezolvat şi o să v-alegeţi cu câştiguri. Vin şi bani, dar şi cheltuieli că anumite lucruri le-aţi lăsat pe ultima clipă şi o să tot scoateţi bani din buzunar.

LEU
Poate plecaţi, deja, într-o direcţie, prin ţară, poate, ca să petreceţi Paştele cu prieteni or cu nişte rude, şi veţi lua parte şi la pregătiri. Va caută cineva care o să vă mulţumească pentru un gest de omenie, de generozitate şi o să vă faceţi program de Paşte că există dorinţa reciprocă de a vă vedea.

FECIOARĂ
Vin bani de la serviciu, dar şi din surse colaterale, şi o să luaţi în fugă ce vă mai trebuie şi o să plecaţi din localitate să ajungeţi la părinţi, la rudele cu care veţi petrece Paştele. Poate plecaţi în concediu, ca să petreceţi şi sărbătorile, să vă şi destindeţi c-aveţi nevoie de o pauză de muncă.

BALANŢA
O să reveniţi la vremuri mai bune în relaţia sentimentală şi o să-i acceptaţi scuzele partenerului care v-o fi supărat cu ceva şi vine împăcarea. O să vă bucuraţi de unele mici atenţii din partea cuiva care o să vă răsplătească pentru un gest făcut cândva.

SCORPION
Se poate să autentificaţi nişte acte ca să vă croiţi un alt drum profesional, şi o să primiţi aprecieri din partea unor oameni care vă subestimau, poate. O problemă de sănătate se poate rezolva dac-o să faceţi o vizită la medic să vedeţi ce tratament e de luat. Sau vă duceţi după Paste.

SĂGETĂTOR
Sufleteşte ar mai fi ceva de făcut că relaţia să se bucure de echilibru şi depinde în mare măsură de voi să petreceţi sărbătorile pascale într-o armonie de zile mari. Poate vă daţi întâlnire cu prietenii ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, şi-o să vă faceţi timp şi de cumpărături poate le luaţi online.

CAPRICORN
Poate vă luaţi câteva zile libere în continuarea paştelui ca să vă mai şi odihniţi şi să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete la treabă. Se poate să reluaţi o preocupare deconectantă şi să vă faceţi timp mai des pentru acel hobby regenerativ.

VĂRSĂTOR
O să perfectaţi comunicarea cu partenerul de afaceri şi poate luaţi în discuţie un proiect care v-ar aduce câştiguri financiare şi de imagine. Se anunţa o perioadă bănească, poate chiar simţiţi şi o să apară un nou proiect la orizont, dar şi o posibilă mărire de salariu.

PEȘTI
Vi se oferă şansa să faceţi nişte achiziţii la un preţ convenabil, posibil şi în rate şi o să faceţi o economie, s-aveţi cu ce să ieşiţi pe undeva duminică, luni. Partenerul de cuplu pare hotărât să legalizaţi relaţia, dacă n-aţi făcut-o pân-acum şi o să se poată întâmpla după Paste.