OPINIE: Sună foarte straniu că asemenea inițiative vin de la un om care a călcat în picioare tot ce ține de valorile europene

Ion Chicu consideră că sună foarte straniu că asemenea inițiative vin de la un om care a călcat în picioare tot ce ține de valorile europene, susține liderul PDCM.

Ion Chicu consideră că organizarea Adunării Naționale „Moldova Europeană” pe data de 21 mai, dar și ideea de a consolida societate pentru a promova standardele europene aici acasă, valorile veritabile, autentice, nu acelea pe care le avem azi, asemenea inițiative trebuie să le susținem. 

Însă, sună foarte straniu că asemenea inițiative vin de la un om care a călcat în picioare tot ce ține de valorile europene. 

Oare noi avem libertatea presei în țară? Am adus exemplu cu publicitate care practică a lăsat fără finanțare legală instituțiile media care nu sunt finanțate de PAS și sponsorii lor, de asemenea, închiderea canalelor de televiziune sub pretextul că fac propagandă prin tăcere, etc 

Aceasta nu înseamnă stat democratic!

La fel, subordonare prin lege a Teleradio-Moldova care este tot ce instituție publică nu este a unui partid.

Ingerința în justiție, aprobarea legii despre competențele SIS-ului, care a primit un aviz categoric de la Comisia de la Veneția, politizare instituțiilor angajarea rudelor și multe multe alte cazuri. 

Este evident că nu e nici o sinceritate în apelul doamnei președinte, declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).