Ion Cojocari: Reforma spitalicească la Glodeni a început cu schimbarea conducerii, așa cum s-a și bănuit

Președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari, declară că reforma spitalicească, care urmează să revoluționeze sistemul medical, inițiată de Ministerul Sănătății, a ajuns și la Glodeni.

Desigur a început cu schimbarea conducerii, așa cum s-a și bănuit, astfel Vicedirectorul Spitalului Raional Glodeni, care exercita și funcția de director interimar, Ludmila Adam a fost concediată ca urmare a schimbării proprietarului unității, serioase motive, eu aș zice politice, susține Ion Cojocari.

Dar acestă postare e despre altceva, nu despre motivele și scopul urmărit prin astfel de acțiuni, la asta voi reveni mai târziu în viitorul apropiat.

Vreau să îi MULȚUMESC Doamnei Liudmila Adam pentru munca depusă pe parcursul a zeci de ani în Spitalul din Glodeni, în special pe parcursul a 4 ani de când sunt în funcție și am colaborat instituțional. (pe când unii mari șefi de astăzi, se dădeau cu parerea despre pandemie pe Facebook, doamna Liudmila lucra în prima linie 24/24).

Raionul Glodeni a pierdut un specialist pediatru din cei mai buni, prin mâna doamnei Liudmila au trecut mii de copii și adolescenți, profesionalismul ei nu poate fi contestat și cu siguranță va fi resimțit.

Haideți toți săi spunem MULȚUMESC!

P.S Păcat că noii “proprietari”, așa cum se autointitulează ei, nu am făcut tot posibilul pentru a o menține pe doamna Liudmila la spitalul din Glodeni, mai declară președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.