Horoscop 19 martie – Taurii pot da o petrecere

Horoscop 19 martie – o zi echilibrată. Se poate sa înțelegeți și de la sine și cu ajutorul altora ce s-a întâmplat la un moment dat și o să știți ce aveți de făcut în continuare.

PEȘTI
Noutăți, vine cineva care vă scoate la plimbare și are să vă facă vreo mărturisire, o declarație de dragoste, și o să aveți o stare de spirit deosebită. Întrevedere cu cineva care s-ar putea să aibă ceva foarte important de declarat, poate fi un adevăr care a fost ținut secret. O să vă cam scape banii printre degete așa, cu toate că v-ați făcut voi un buget anume. Dar ce te faci cu neprevăzutele, că nu-s puține.

BERBEC
Se poate să plecați și cu treabă și de plăcere pe undeva și mai rămâneți o zi, două, ca să vă și relaxați într-o stațiune de agrement. O să le faceți o surpriza copiilor, poate le-ați promis ceva, că îi duceți într-un anume loc de joacă și o să vă conformați. Prietenii vă scot la întrunire de grup. Poate vă duceți la un concert, la o competiție sportivă, la un party, e animație la voi.

TAUR
Poate dați o petrecere, chiar și retrasă și o să revedeți niște oameni care v-au lipsit și o să reluați preocupările comune. O să dați curs unei invitații să plecați pe undeva, să vă duceți la o cununie civilă, religioasă, e un eveniment festiv. Vești bune aici, noutăți care să vă aducă inspirație să știți ce proiecte să lansați la apă, vin momente importante la voi.

GEMENI
O să vă fie apreciate niște performanțe și poate o să treceți într-o altă ligă valorică, dacă un juriu o să vă acorde validare. Poate se organizează un meci, o fi un concurs, ceva cu iz festiv tot o să fie și cu șanse de succes. O să puteți pune capăt unui conflict și să aveți o relație sentimentală frumoasă, în sfârșit, așa cum ați visat.

RAC
O să răscoliți pe la fondurile de rezervă, ca să luați câte ceva pentru ai voștri și să vedeți dacă vă rămân bani pentru o escapadă turistica. Vă invită cineva la o masă festivă, cu un prilej anume și v-ați putea duce. O să dedicați câteva ore bune familiei, dar puteți avea și program de voie, în doi sau cu prietenii, cum doriți.

LEU
Întâlnire cu cineva care o să vă comunice decizia pe care a luat-o și câte ceva mai poate fi schimbat, în funcție ce vă doriți și voi. O să aflați cui îi pasă de voi că o să primiți ceva în dar și viața voastră sentimentală poate lua o nouă turnură. O plimbare dus întors pe la prieteni, rude v-ar detensiona, sau poate preferați să dați o fugă până la munte și să vă întoarceți până la noapte.

FECIOARĂ
Poate fi o zi specială pentru voi, în care să faceți cunoștință cu cineva care o să va însoțească în viață, ori poate vă dați acceptul pentru o căsătorie. Se poate să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și să construiți o relație frumoasă. O să-i strângeți pe toți ai voștri la masa de duminică și poate aveți să le și comunicați ceva foarte important, o logodnă sau poate o căsătorie.

BALANȚĂ
Într-un cerc de prieteni e cineva care o să vă atragă atenția și o să vă bucurați de o comunicare pe care n-ați mai întâlnit-o până acum. O să vă descurcați cu banii, o să vă ajungă dacă vreți să dați o fugă pe undeva prin țară. E posibil să întâlniți pe cineva la un prânz, un brunch și să continuați să vă vedeți, pentru că o să descoperiți multe în comun.

SCORPION
Se pare că o să vă achitați de o obligație morală, să-i duceți într-o plimbare pe niște prieteni care vor să petreceți mai mult timp împreună. Poate o să aflați încotro se îndreaptă relația voastră și o să poată fi vorba și despre căsătorie. Se poate să intrați la cheltuială, ca vă duceți la un eveniment care e costisitor și prin faptul că poate trebuie să cumpărați și cadou și să vă îmbrăcați.

SĂGETĂTOR
Poate le faceți cinste prietenilor cu ocazia unui succes recent și fie ieșiți în oraș, fie faceți o tratație la voi acasă, că musafirilor le place la voi, că sunteți gazde bune. Poate mai faceți niște comenzi online, ca să luați diverse lucruri pentru casă, de sărbători. O să vă bucurați de întâlnirea cu cineva care vă invită în oraș și se poate lega o frumoasă poveste de dragoste. O să vedeți că așa e.

CAPRICORN
Vă dați întâlnire cu rudele apropiate că o fi ceva important de hotărât sau poate sărbătoriți ceva și o să fie o atmosferă destinsă. O să aveți grijă de familie, îi scoateți pe ai vostri la plimbare și vă oferiți și vouă o recreație că ați muncit destul. Ziua e presărată cu surprize care mai de care, dar și înăuntrul vostru e ceva, ca vreți să vă faceți viața mai frumoasă și vouă și celor din jur.

VĂRSĂTOR
Se poate să dați nas în nas cu cineva care e cam nedumerit și are nevoie de niște răspunsuri legate de o relație care a fost și-ar mai putea continua. E posibil sa va treziți cu niște bani în cont, ca v-au intrat de ieri și o să aveți cu ce să dații o raită pe afară. E un moment festiv și poate sunteți și voi implicați că o fi cineva din familie și o să fie totul la superlativ.

Ultima oră

Horoscop 8 iunie – SCORPION – O să avem o relație mai bună cu șefii

Horoscop 8 iunie - o zi a deciziilor. O...

Aderarea României la Schengen este amânată din nou

România primeste încă o amanare Schengen! Aderarea ţării noastre...

Sondaj: Partidul „ȘOR”, pe locul doi în preferințele alegătorilor

Formațiunea condusă de Ilan Șor se află pe locul...

Newsletter

spot_img

Nu rata și

Ion Chicu: Felicităm toți locuitorii a peste o sută de localități care sărbătoresc Hramul satului sau orașului

Creștinii ortodocși îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Ierarh Nicolae,...

Ion Chicu: Pentru “Sus Maia” pe 21 mai, plătesc, de fapt, copiii noștri

Ion Chicu susține că "partidul PAS primește de la...
spot_imgspot_img

Horoscop 8 iunie – SCORPION – O să avem o relație mai bună cu șefii

Horoscop 8 iunie - o zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul...

Ion Chicu prezintă un tabelul cu date comparative – 2020 – 2023 la prețul gazelor și tariful pentru consumatori

Astăzi, ANRE va "coborî" prețul la gaz. Probabil, vor aproba un tarif diferențiat, consumatorii casnici urmând să achite în jur de 20 lei m/c...

Aderarea României la Schengen este amânată din nou

România primeste încă o amanare Schengen! Aderarea ţării noastre la zona de liberă circulatie nu se află pe lista viitorului Consiliui pentru Justiţie şi...

Ultima oră