Un deputat PSRM părăsește formațiunea

Deputatul PSRM Alexandr Nesterovschi părăsește formațiunea. Decizia a fost de anunțată de acesta pe pagina sa de Facebook. El a spus că rămâne în Parlamentul Republicii Moldova, însă nu se va alătura niciunui alt partid.

„Voi fi deputat independent în Parlament, dar, în același timp, de astăzi mă alătur „Mișcării pentru Popor”, fac parte din aceasta și mă alătur cererii acesteia ca Guvernul să plătească facturile pentru energie electrică, căldură și gaze pentru lunile de iarnă tuturor cetățenilor Republicii Moldova și voi participa activ și la mitingurile acestei mișcări”, a scris Nesterovschi.

Deocamdată, nimeni din liderii PSRM nu au comentat decizia lui Alexandr Nesterovschi.

Alexandr Nesterovschi nu este primul deputat care a părăsit formațiunea. La sfârșitul anului trecut și Gaik Vartanean a anunțat că pleacă din PSRM și rămâne deputat independent, însă se alătură Mișcării Alternative Naționele (MAN), în frunte cu primarul capitalei, Ion Ceban. Atunci, PSRM a condamnat „traseismul politic” și i-a cerut să-și depună mandatul de deputat, lucru care nu s-a întâmplat până în prezent.