DECLARAȚIE VIDEO: Andrei Spînu este paznic la Președinție ca să nu ia 13 deputați din PAS

Fostul vicepremier Andrei Spînu controlează 13 deputați ai fracțiunii PAS din Parlament. O spune liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Potrivit politicianului, Andrei Spînu nu se regăsește în Guvernul Recean din cauza unor scheme dubioase de la Termoelectrica, iar pentru a nu diviza fracțiunea PAS din Legislativ, Andrei Spînu s-a ales cu funcția de secretar al instituției prezidențiale, notează IPN.

Renato Usatîi spune că din cei 63 de deputați PAS, 13 sunt controlați de Andrei Spînu, iar disensiunile din interiorul partidului l-ar putea determina pe fostul vicepremier să lase formațiunea fără majoritate în Parlament. Liderul Partidului Nostru spune că guvernarea PAS nu-și va duce mandatul până la capăt, scenariul alegerilor parlamentare anticipate fiind unul foarte realist.

„Andrei Spînu a plecat din minister după declarațiile mele cu privire la Termoelectrica și schemele organizate de el. Pe Spînu l-au pus paznicul clădirii prezidențiale ca să nu plece 13 deputați care sunt controlați de el. El fiind una dintre persoanele cheie, pe listă, după numărul 30, majoritatea candidaților erau puși de el, PAS nu știa că va avea un astfel de rezultat și Spînu a dirijat cu listele.

PAS sigur nu-și va duce mandatul 4 ani. Maia Sandu n-are nicio șansă să câștige alegerile prezidențiale, în mare parte, din cauza PAS-ului. Pe ea o îngroapă incompetența mai multor persoane și ambițiile personale.

Toate sondajele arată că Maia Sandu trebuia să negocieze prețul la gaz cu rușii. Trebuia să trimită măcar premierul. L-au trimis pe Spînu care a fost mințit, pentru că el nici măcar nu cunoaște bine limba rusă”, a spus Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Rezoomat cu Ileana Pîrgaru” de la RliveTV.

Ultima oră

Horoscop 8 iunie – SCORPION – O să avem o relație mai bună cu șefii

Horoscop 8 iunie - o zi a deciziilor. O...

Aderarea României la Schengen este amânată din nou

România primeste încă o amanare Schengen! Aderarea ţării noastre...

Sondaj: Partidul „ȘOR”, pe locul doi în preferințele alegătorilor

Formațiunea condusă de Ilan Șor se află pe locul...

Newsletter

spot_img

Nu rata și

Ion Chicu: Felicităm toți locuitorii a peste o sută de localități care sărbătoresc Hramul satului sau orașului

Creștinii ortodocși îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Ierarh Nicolae,...

Ion Chicu: Pentru “Sus Maia” pe 21 mai, plătesc, de fapt, copiii noștri

Ion Chicu susține că "partidul PAS primește de la...
spot_imgspot_img

Horoscop 8 iunie – SCORPION – O să avem o relație mai bună cu șefii

Horoscop 8 iunie - o zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul...

Ion Chicu prezintă un tabelul cu date comparative – 2020 – 2023 la prețul gazelor și tariful pentru consumatori

Astăzi, ANRE va "coborî" prețul la gaz. Probabil, vor aproba un tarif diferențiat, consumatorii casnici urmând să achite în jur de 20 lei m/c...

Aderarea României la Schengen este amânată din nou

România primeste încă o amanare Schengen! Aderarea ţării noastre la zona de liberă circulatie nu se află pe lista viitorului Consiliui pentru Justiţie şi...

Ultima oră