Ana Revenco, avertizează: „În curând, trădătorii de țară vor sta în fața judecății”

Ministra Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, avertizează persoanele implicate în tentativele de destabilizare a Republicii Moldova că vor fi trase la răspundere, în curând.

Oficiala susține că acțiunile la care este supusă Republica Moldova în ultimele zile, inclusiv protestul organizat astăzi în centrul capitalei de Mișcarea pentru Popor, au un singur scop – de a zdruncina democrația și stabilitatea Republicii Moldova. Ministra dă asigurări, în acest context, că MAI nu va permite ca acest lucru să se întâmple.

„MAI nu va admite ca infractorii și trădătorii să ascundă violențele sub umbrela dreptului la protest, a permisivității legale de a fi reprezentant în Parlament sau în fruntea unor APL-uri. (…) Toți cei care au adus violențe asupra civililor aflați pe străzi astăzi, cât și asupra organelor de aplicare a legii, figurează acum în dovezile adunate de Poliția Națională. Trădătorilor de țară le transmit avertismentul că în curând vor sta în fața judecății, oricât de mulți bani și ajutor ar primi pentru a ne distruge țara”, se arată în mesajul postat de ministra de Interne, Ana Revenco, pe pagina sa oficială de Facebook.

Menționăm că mii de oameni au ieșit astăzi din nou în stradă pentru a cere guvernării să achite facturile integrale la energie pentru perioada rece a anului.

Între manifestanți și forțele de ordine au izbucnit altercații, în timp ce aceștia au încercat să schimbe locația protestului de la Președinție – la Guvern.

Potrivit oamenilor legii, 54 de persoane, între care 21 de minori, au fost escortate la sediile poliției pentru documentare, după ce asupra lor au fost depistate obiecte interzise, între care cuțite sau substanțe inflamabile.

Ultima oră

Horoscop 8 iunie – SCORPION – O să avem o relație mai bună cu șefii

Horoscop 8 iunie - o zi a deciziilor. O...

Aderarea României la Schengen este amânată din nou

România primeste încă o amanare Schengen! Aderarea ţării noastre...

Sondaj: Partidul „ȘOR”, pe locul doi în preferințele alegătorilor

Formațiunea condusă de Ilan Șor se află pe locul...

Newsletter

spot_img

Nu rata și

Ion Chicu: Felicităm toți locuitorii a peste o sută de localități care sărbătoresc Hramul satului sau orașului

Creștinii ortodocși îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Ierarh Nicolae,...

Ion Chicu: Pentru “Sus Maia” pe 21 mai, plătesc, de fapt, copiii noștri

Ion Chicu susține că "partidul PAS primește de la...
spot_imgspot_img

Horoscop 8 iunie – SCORPION – O să avem o relație mai bună cu șefii

Horoscop 8 iunie - o zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul...

Ion Chicu prezintă un tabelul cu date comparative – 2020 – 2023 la prețul gazelor și tariful pentru consumatori

Astăzi, ANRE va "coborî" prețul la gaz. Probabil, vor aproba un tarif diferențiat, consumatorii casnici urmând să achite în jur de 20 lei m/c...

Aderarea României la Schengen este amânată din nou

România primeste încă o amanare Schengen! Aderarea ţării noastre la zona de liberă circulatie nu se află pe lista viitorului Consiliui pentru Justiţie şi...

Ultima oră