Ion Chicu: SIS tace până când, dar Igor Grosu îmi cere toleranță. Ne vedem în instanță …

Ion Chicu declară că Igor Grosu refuză să infirme învinuirile grave pe care i le-a adus şi-l va acţiona în instanţă.

Potrivit lui Ion Chicu, în cadrul unei emisiuni la Vocea Basarabiei, Igor Grosu, președintele PAS, mă numea pe mine și pe alți oponenți politici – „coloana a 5-a și agent al Kremlinului”. De regulă, nu-mi pun mintea cu sculele Maiei, dar Grosu recidivează și trebuie pus la respect. M-am adresat atunci SIS-ului să vină cu confirmarea sau infirmarea delirului acestui individ. SIS tace până când, prin asta infirmând aberațiile respective.

Dar, iată că Grosu a răspuns la Cererea mea prealabilă, prin care-l somam să infirme învinuirile lansate în spațiul public, cerându-și scuze… De fapt, nu Grosu a răspuns, dar a impus angajații Parlamentului să ticluiască răspunsul, deși trebuia s-o facă prin intermediul avocaților, pe cheltuială proprie, nu din bani publici. Desigur, vom sesiza CNA pe acest caz de utilizare a resurselor publice în scopurile personale ale liderului PAS.

Să revenim, însă, la răspunsul semnat de Grosu (extrase anexate).

Grosu refuză să infirme învinuirile grave pe care mi le aduce, dar se „dă cu colonul la gard”, vorba românului. El mă liniștește, că „informațiile pe care eu le calific defăimătoare sunt lipsite de acest caracter” și eu le percep subiectiv (extras 2). Adică, un președinte de Parlament mă numește agent străin, iar eu mă fac într-o ureche și nu înțeleg șaga lui Grosu…

Individul, chiar se plânge, că „obligarea de a aduce scuze reprezintă o tentativă de a limita și descuraja” drepturile lui la opinie și critică (extras 3)… Adică, el, președintele Parlamentului are dreptul să numească oamenii „agenți străini”, iar când i se cere socoteală – face trimitere la dreptul lui la critică. Cred că mai ipocrit ca el în țara asta este doar stăpâna lui de-o viață, Maia.

În final, Grosu, îmi cere să fiu mai îngăduitor cu de-alde el, „să dovedesc un grad mai mare de toleranță (extras 4). Grosule – colon umflat, stai că vezi tu, tolerant… Ne vedem în instanță, notifică președintele PDCM într-o postare pe Facebook.

Related Articles

Stay Connected

3,869CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Ultima oră