Ion Chicu: Deși mai ieri ne indignam împreună de tariful de 30 de lei la gaz, azi am “pus botul” la această “inițiativă istorică”

Ion Chicu declară că milioanele de euro și dolari pompați de peste hotare în consultanții poitici ai Maiei Sandu și grupării PAS, dau efect.

Ion Chicu declară că Maia Sandu a decis, că cea mai simplă metodă de a reduce prețul facturilor este de a le spune moldovenilor în ce limbă sunt scrise cifrele din factură…

Trebuie de recunoscut, că milioanele de euro și dolari pompați de peste hotare în consultanții poitici ai Maiei Sandu și grupării PAS, dau efect. Noi, moldovenii, miorițe ce suntem, repede am “pus botul” la această “inițiativă istorică”, susține președintele PDCM, Ion Chicu.

Repede am sărit unul altuia la beregată, deși mai ieri ne indignam împreună de tariful de 30 de lei la gaz, în timp ce în Europa este de 3 ori mai ieftin pe piață (prețul de piață al gazului de săptămâini bune este în jur de 500$, adică 10 lei.m.c.). Acum, nu ne mai preocupă întrebarea, de ce plătim 3 prețuri pe gazul procurat de banda Maiei Sandu. Acum, e mai important să ne dăm unul pe altul cu capul de “piatra” aruncată de PAS în mulțimea de miorițe, ce suntem…, mai declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

p.s. A pune botul – expresie în limba română, vedeți semnificația în imaginile anexate, luate din DEX și alte dicționare.

Related Articles

Stay Connected

3,869CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Ultima oră