Ceban despre Grosu: „Mititelul” și arogantul îndrugă bravadă. Omul s-a umflat în pene

„Am obosit de toți trolii, trepădușii și titirezii de prin PAS”, declară Ion Ceban după acuzațiile lui Grosu: „Mititelul” și arogantul îndrugă bravadă. Omul s-a umflat în pene

„Dezastru total, mizerabilul”. Astfel a reacționat primarul capitalei, Ion Ceban, la acuzațiile președintelui Parlamentului, Igor Grosu cu privire la criza de la Apă Canal. „Eu am obosit de toți trolii trepădușii și titirezii de prin PAS. Ei au timp, zilnic câte 20, 30 acuzații mincinoase și calomnioase să aducă la adresa mea”, a menționat edilul în cadrul emisiunii Rezoomat, transmite UNIMEDIA.

Eu am obosit de toți trolii trepădușii și titirezii de prin PAS

„Eu am obosit de toți trolii trepădușii și titirezii de prin PAS. Ei au timp, zilnic câte 20, 30 acuzații mincinoase și calomnioase să aducă la adresa mea. Vă întreb cum poate astăzi să existe cel mai mic tarif la apă în Chișinău, din țară? Unde ați mai văzut dumnevoastră tarif de 10 lei. Unde ați văzut în Europa tarif de 10 lei?

Toată bravada asta pe care o îndrugă „mititelu”, arogantul președinte a Parlamentului. Eu îl cunosc de mult timp. Omul s-a umflat în pene într-atât de mult că nu mai vede ce e prim-prejur. El se scaldă la bazin cu 7 bodyguarzi și spune de aici că primarul trebuie să caute 1300 de lei.

El care o mărit salariul ministrului cu 8 mii de lei. Mi-a transmis cineva ce a declarat ieri pe la emisiune, dezastru total, mizerabilul, tu ai încă voce să spui așa ceva. Eu chiar vă rog să vă duceți în parcarea Parlamentului să vedeți ce mașini luxoase au cei de la PAS”, a menționat PAS.

Related Articles

Stay Connected

3,869CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Ultima oră